opc_loader
Service & reparatie

Zelfnivellerende laser

De door ons verkochte (kruis)lijnlasers zijn allemaal zelfnivellerend, ook wel zelfstellend genoemd. Deze lasers worden gebruikt bij uitlijnwerkzaamheden en zorgen dat je een klus met grote nauwkeurigheid kan uitvoeren. Zelfnivellerende lasers bestaan in verschillende uitvoeringen, van simpele puntlaser tot 3D- of multilijnlaser. 
 

Wat is een zelfnivellerende laser?

Een zelfnivellerende laser, ook wel zelfstellende laser genoemd, zorgt dat de lijnen van de kruislijnlaser automatisch waterpas komen te staan. Dat geldt voor beide lijnen, zowel de horizontale als de verticale. Een handige functie die ervoor zorgt dat je de laser zelf niet meer waterpas hoeft te stellen. Deze functie kan ook uitgeschakeld worden als er een lijn nodig is die juist niet waterpas is.
 

De keuze voor de juiste laser

Welke laser je het beste kunt kopen, hangt af van waar je naar op zoek bent. Wil je bijvoorbeeld een klus uitvoeren op een plek waar veel licht is, dan adviseren we je om voor een groene laser te kiezen. Groen licht is namelijk over het algemeen beter zichtbaar dan rood licht. Is de klus buiten? Dan heb je altijd een ontvanger nodig, zowel bij een rode als een groene laser.

 

Zelfnivellerende laser kopen?

Bekijk dan alle zelfnivellerende lasers in onze webshop. Nog niet eerder met een laser gewerkt of juist extra kennis opdoen? Tijdens onze cursussen en trainingen helpen we beginners en gevorderden om nog nauwkeuriger te werken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling, rembours of bij afhalen in Utrecht.

Normaliter wordt uw bestelling, op ma. tm vr., binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd.

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken.

Vragen & service

Bel: +31 30 26 13 783
App: +31 6 21 36 36 67

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.