opc_loader

Bouwlasers van professionals voor professionals

Nedo levert al meer dan 110 jaar producten die professionals inspireren. Daar zijn meerdere redenen voor:

  • Producten van Nedo zijn innovatief
  • Producten van Nedo bieden eersteklas kwaliteit tegen scherpe prijzen,
  • Producten van Nedo zijn betrouwbaar en bovendien overtuigend en aansprekend vormgegeven.


Bouwlasers die aan alle eisen voldoen

Om aan alle eisen van klanten tegemoet te kunnen komen, oriënteren wij ons daarbij al in de eerste fasen van de ontwikkeling van een nieuw toestel op dat wat onze klanten vragen. Want alleen producten waar onze klanten echt warm voor lopen, worden ook gebouwd. Samen met de meest complete service bieden wij zo al vier generaties lang oplossingen van professionals voor professionals waar deze van op aan kunnen.


Kwaliteits bouwlasers made in Germany & Switzerland

Om onze klanten maximale kwaliteit te kunnen blijven leveren, produceren wij zelf en wel ter plaatse: met twee moderne fabrieken in Dornstetten en in Zwitserland – daar is ons zusterbedrijf Firmex AG actief – kunnen we zo garanderen: als Nedo erop staat, zit de allermodernste meettechniek erin. Wij produceren bijvoorbeeld:

  • meetgereedschappen voor de interieurbouw
  • bouwlasers en toebehoren
  • waterpasinstrumenten en theodolieten
  • Statieven voor meetinstrumenten en bouwlasers
  • meettoebehoren


Vandaag weten wat morgen nodig is

Al bij de productontwikkeling worden bij ons de allermodernste systemen toegepast. Dankzij de modernste CAD-software en de nauwe samenwerking tussen ontwikkeling en werktuigbouw kunnen we niet alleen snel reageren op de eisen van de markt, we ontwerpen ook klantspecifieke producten zoals meettoebehoren, meet-
gereedschappen, lasers, lasertoebehoren en statieven die vandaag al kunnen wat onze klanten morgen nodig hebben.

 

 

Vertrouwen is goed, kwaliteitsbeheer is beter

Op je lauweren moet je niet rusten en omdat we niet alleen in het verleden uitstekende producten hebben geleverd, maar dit ook in de toekomst willen blijven doen, hebben we een kwaliteitsbeheersysteem ingevoerd en dat ook volgens DIN EN ISO 9001 laten certificeren.

 

Zo creëren moderne procestechnologieën, uitstekend geschoolde medewerkers en een voortdurende bijscholing de basis voor succesvol handelen en een constante hoge kwaliteitsstandaard.

 

Verder gedacht hebben we ook bij het AEO-certificaat en zo zijn we sinds juli 2011 'Geautoriseerd Marktdeelnemer'. Wat het nut voor onze klanten is? Gecontroleerd worden betrouwbaarheid, solvabiliteit, de naleving van bestaande wetgeving en het voldoen aan veiligheidsnormen, hetgeen er na een positieve bevestiging toe leidde dat we nu sneller en eenvoudiger kunnen in- en uitklaren en sneller aan onze klanten in het buitenland kunnen leveren.

 

Natuur? Natuurlijk!

We kunnen veel ontwikkelen, bouwen, verbeteren – maar de natuur opnieuw scheppen kunnen we niet. Daarom is
het voor Nedo vanzelfsprekend om oplosmiddelvrije poedercoatings en zeefdrukverf te gebruiken en onze ge-
bouwen overwegend met duurzame energie te verwarmen