opc_loader
Service & reparatie

Bouwlaser kopen? | Bouwlasersonline.nl

De bouwlaser is het meest gebruikte waterpasinstrument van dit moment. Het instrument heeft alleen een horizontaal draaiende of projecterende laser. Deze laserstraal geeft je op de bouwplaats een waterpas referentie hoogte. Overal waar deze laser te zien is kun je de referentiehoogte gebruiken voor het uitzetten en opmeten van je werk.

Resultaat:1
Resultaat:1

Welke bouwlaser heb ik nodig?

De verschillen bij bouwlasers zijn hoofdzakelijk te vinden in de volgende punten.

  • Automatisch of handmatig waterpas stellende van het instrumenten.
  • Roterende of geprojecteerde laser.
  • Het toerental van de rotorkop. Hoog toerental (> 600omw/min)voor machine sturing.
  • De nauwkeurigheid van het apparaat (mm/10m)
  • Is de laser oplaadbaar of moeten batterijen vervangen worden (Gebruiksduur)
  • Bescherming tegen vocht en vuil. Heeft de laser een glashuis om de rotorkop. (IPxx)
  • De werkafstand tot de ontvanger (Bereik)

Of je hem nu gebruikt bij grondverzet, funderingstechnieken, straatwerk of bij hovenierswerkzaamheden, de bouwlaser is eigenlijk overal in te zetten. Een instrument met oplaadbare cellen geeft je daarnaast de mogelijkheid om dag na dag het instrument in te zetten. De laser na de werkdag opladen voor de volgende dag is het enige dat je moet doen. De kwaliteit van de behuizing is een garantie voor een lange probleemloze levensduur. Een glashuis om de laserkop is dan ook onmisbaar in het gebruik in de buitenlucht.

Bouwlasershop

Bouwlasersonline.nl is hét aangewezen adres voor al uw bouw gerelateerde laserinstrumenten. Wij hebben een bijzonder uitgebreid assortiment en bieden verschillende merken, waaronder Topcon, Levelfix, Nedo en Spectra bouwlasers. Met meer dan 40 jaar ervaring weten wij precies wat je nodig hebt voor welke klus en streven naar vlotte levering. Zoek je advies bij je aankoop? Neem dan contact op met onze adviseurs.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.