opc_loader
Service & reparatie

Rioollaser | Bouwlasersonline.nl

De rioollaser ofwel lijnlaser zet een laserlijn uit in één richting onder een gewenst afschot. Hierdoor is dit instrument uitermate geschikt om afwateringen en riolen aan te leggen. De laser is op te stellen in de rioolbuis, op de riool buis, bovenop de kolk of op een statief.

Resultaat:1
Resultaat:1

Welke rioollaser heb je nodig?

De verschillen bij rioollasers zijn hoofdzakelijk te vinden in de volgende punten.

  • De kleur van de laserstraal (Rood of Groen)
  • Het formaat van het instrument (diameter en lengte)
  • Mogelijkheid de laser op een statief te plaatsen met 5/8 draad
  • Bedieningsgemak met behulp van de afstandsbediening
  • Een display in de afstandsbediening
  • Radio of Infra Rood afstandsbediening
  • Automatisch het afschot bepalen van de laser straal
  • Automatisch richten van de laserstraal
  • Is de laser voorzien van oplaadbare cellen (Gebruiksduur)
  • Bescherming tegen vocht en vuil. (IPxx)

Rioollasers worden hoofdzakelijk ingezet bij plaatsing van riool en afwateringssystemen.

De kleur van de laserstraal is bepalend voor de zichtbaarheid ervan. Een groene laser zal over het algemeen beter zichtbaar zijn bij het uitrichten van het apparaat. Een rioollaser met een richt automaat (AutoAlign-functie) brengt je extra snelheid bij het opstellen en uitrichten ervan. Hierbij is het voordeel van een groene straal dan ook overbodig. De beschermende behuizing van een rioollaser is essentieel voor een lange probleemloze levensduur.

Rioollaser kopen

Bouwlasersonline.nl is hét adres voor alle bouw gerelateerde laserinstrumenten. Wij hebben een bijzonder uitgebreid assortiment en bieden verschillende merken. Met onze 40 jaar ervaring weten we goed welke instrumenten bij je werkzaamheden  passen. Zoek je advies bij de aankoop? Neem dan contact op met onze adviseurs! Voorkom teleurstellingen en vraag ons je twijfels weg te nemen.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.