opc_loader
Service & reparatie

Leica LINO L6R

Artikelnr: 918976
Uit voorraad leverbaar

Leica Lino L6R multi-lijnlaser

Roodlicht multilijn laser met drie 360° lijnen

Beschikt over een transportvergrendeling

De set uitvoering wordt geleverd in koffer

Lino set

  • L6R basic (918976)
  • L6R set (912969) + €165,00

Ontvanger

  • Geen
  • RGR200 + €160,00
  • MTR-60RGL + €230,00

Statief

  • Geen
  • Incl. BTP161654 + €35,00
Aantal 379,00 355,00 U bespaart: 6%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Leica Lino L6R multilijnlaser

De Leica Lino L6R is een Rode multilijn laser met 3x 360° lijnen. De Lino L6R is met de heldere rode lijnen bijzonder geschikt voor binnen toepassingen waar omgevingslicht is. Met de fijn-afstelling kunnen de verticale lijnen ca. 10° worden gedraaid zonder dat het op- en afloodpunt verplaatst. De drie extra sterke en zeer goed zichtbare laserlijnen van de Leica Lino L6R multilijn laser zijn bijzonder geschikt voor gebruik in verlichte werkomstandigheden en grotere werkruimtes. Met het triple power (accu-batterijen-netspanning) concept bent u verzekerd van een onafgebroken werkdag. De oplaadbare Li-ion batterij gaat ca. 11 uur mee.

Ontvangerfunctie

De Leica L6R kan met een ontvanger werken. Hierdoor kunt u de L6R i.c.m. de Leica RGR200 ontvanger op langere afstanden of buiten gebruiken als de lijn niet meer zichtbaar is. Met een ontvanger zijn de lijnen te detecteren tot >50m. De RGR200 is een basis ontvanger en de MTR-60RGL is een professionele digitale ontvanger met mm weergave beide zijn optioneel verkrijgbaar.

Basis versie of als set:

De Leica Lino L6R is als basis versie te krijgen welke standaard wordt geleverd met batterijpack en draagtas. De Leica Lino L6R ook  als een set die te verkrijgen met Li-ion accu, lader, TWIST 250 Magnetische Adapter en UAL 130 Wandadapter in een koffer. Met behulp van magneten wordt de Leica Lino L6R op de TWIST 250 bevestigd,  vastschroeven is verleden tijd. De Leica TWIST 250 adapter is voorzien van 1/4" en 5/8" aansluiting zodat hij ook op alle statieven bevestigd kan worden. De set wordt geleverd in een robuuste transportkoffer. U kunt de gewenste set aangeven bij artikelopties.

Gebruiksgemak:

De nauwkeurige automatische zelfnivellering van de Leica Lino L6R met hoge nauwkeurigheid slechts 0,2 mm / m voorkomt hoge verschillen.
Door de ontvangermodus is het gebruik van een ontvanger mogelijk voor buitengebruik of bij fel licht. Het bereik van wordt hierdoor vergroot  van 30 tot 70 meter.

 

Schuininstelling:

Het is mogelijk om de Leica Lino L6R onder elke hoek te laten werken, hiervoor dient het aparaat in de kantel modus te zijn geschakelt. Vergrendel simpelweg de pendel door de transportschuif in de middelste stand te zetten. De laserstralen worden geprojecteerd en de Leica Lino L6R kan in de gewenste scheefheid geplaatst worden. Deze functie wordt bijvoorbeeld gebruikt bij het plaatsen van trapleuningen.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635 nm, minder dan1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 35 m (70 m met ontvanger)
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,2 mm/m
Zelfnivelleerbereik ± 4°
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 54
Elektrische voeding Li-ion accu of 3x AA batterij
Gebruiksduur max Accu: 11u (50% sterkte) / Batterijen: 8u (50% sterkte)
Statiefschroefdraad 1/4"
Gewicht 0,78 kg
Projectie 3 lijnen (360°)

Leveringsomvang
Leica Lino L6R multilijnlaser
3 x 1,5 V LR6 (AA) batterij
Doelschijf
Beschermtas
Extra is set uitvoering
Li-ion accu
Lader
TWIST 250 Magnetische Adapter
UAL 130  wandklem
Koffer

Meer binnen categorie: Leica |  Meer binnen categorie: Lijnlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.