opc_loader
Service & reparatie

Afstandsmeter | Bouwlasersonline.nl

Er twee type afstandsmeters, ultrasoon- en laserafstandsmeters. Ultrasoon afstandsmeters zijn vaak voorzien van een richtlaserstaal en werken door geluidsgolven uit te zenden met een frequentie, welke te hoog is om door mensen te worden gehoord. Ze wachten vervolgens tot het geluid weerkaatst wordt en berekenen de afstand op basis van de benodigde tijd. Deze methode is goedkoop en erg onnauwkeurig, er kan niet exact gemeten worden. Een laserafstandsmeter werkt door te meten hoe lang het duurt voordat een puls laserlicht door een doelwit wordt gereflecteerd en teruggestuurd naar de afzender. Dit staat bekend als het "time of flight" -principe of "pulse" -meting.  Dit isduurder, maar veel exacter, er wordt gemeten waar de laserstraal schijnt.
Bij Bouwlaseronline verkopen wij uitsluitend hoge kwaliteit laserafstandsmeters.

Resultaat:1
Resultaat:1

Welke afstandsmeter heb ik nodig?

Grofweg zijn er twee typen laserafstandsmeters. Voor binnen "deze kennen we al geruime tijd" en voor buiten, deze zijn voor zien van een camera.
Weet u niet zeker welke afstandsmeter voor uw werk geschikt is, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag.

Bouwlasersonline.nl

Onze kennis van zaken zullen je een juiste keuze doen maken. Neem daarom als het je niet duidelijk is beslist contact met ons op. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.