opc_loader
Service & reparatie

Puntlaser | Bouwlasersonline.nl

Om als vakman je werk goed uit te kunnen voeren is precisie het halve werk. Met een puntlaser kun je snel en nauwkeurig te werk gaan: door middel van een of meerdere lijnen kun je tot op de millimeter nauwkeurig de maten opmeten. Ook niet onbelangrijk, met een puntlaser werk je altijd waterpas. Om het juiste laser meetgereedschap in huis te halen voor je werkzaamheden geven we hieronder een korte beschrijving welke laser zich het beste voor welke klus leent.

Resultaat:1
Resultaat:1

Welke puntlaser heb ik nodig?

Een puntlaser is een professioneel meetapparaat met een lange levensduur. Het is belangrijk dat je goed uit zoekt welk type puntlaser past bij jouw werkzaamheden. Er zijn drie type puntlasers:

  • 3 punts lasers, deze geven een oploodpunt omhoog en naar beneden en een punt onder een hoek van 90° recht vooruit
  • 5 punts lasers, deze geven als extra t.o.v. de 3 punts laser 2 extra laser punten haaks op de laserpunt rechtvooruit in het horizontale vlak
  • Combi lasers, deze hebben naast de laserpunten van de 5 punts lasers ook een hotizontale en verticale laserlijn

Bekijk de verschillende type lasers om de juiste te vinden voor jouw klus.

Puntaser kopen

Bouwlasersonline.nl is hét adres als het gaat om meetmiddelen en accessoires in de bouw. We hebben een bijzonder uitgebreid assortiment en bieden verschillende merken. Met meer dan 40 jaar ervaring weten we precies wat je nodig hebt voor welke klus en streven naar 24 - 48 uur levering. Zoek je advies bij je aankoop? Neem dan contact op met onze adviseurs.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.