opc_loader
Service & reparatie

Puntlaser kopen?

Om als vakman je werk goed uit te kunnen voeren is precisie het halve werk. Met een puntlaser kun je snel en nauwkeurig te werk gaan: door middel van een of meerdere lijnen kun je tot op de millimeter nauwkeurig de maten opmeten. Ook niet onbelangrijk, met een puntlaser werk je altijd waterpas. Om het juiste laser meetgereedschap in huis te halen voor je werkzaamheden geven we hieronder een korte beschrijving welke laser zich het beste voor welke klus leent.

Resultaat:1
Resultaat:1

Welke puntlaser heb ik nodig?

Een puntlaser is een professioneel meetapparaat met een lange levensduur. Het is belangrijk om goed uit zoekt welk type puntlaser er past bij jouw werk. Er zijn drie type puntlasers:

  • 3-puntlaser, deze geven een oploodpunt omhoog en naar beneden en een punt onder een hoek van 90° recht vooruit
  • 5-puntlaser, deze geven als extra t.o.v. de 3 punts laser 2 extra laser punten haaks op de laserpunt recht vooruit in het horizontale vlak
  • Combilasers, deze hebben naast de laserpunten van de 5-puntlaser ook een horizontale en verticale laserlijn

Bekijk de verschillende type lasers om de juiste te vinden voor jouw klus.

Puntaser kopen

De medewerkers van bouwlasersonline.nl blijven zich verdiepen in de techniek van de meetmiddelen en weten voor elke klus in de bouw precies wat een vakman nodig heeft. Zij zorgen ervoor dat u met de juiste meetmiddelen of accessoires aan de slag kunt gaan aan in de bouw. Door een uitgebreid assortiment meetmiddelen kunnen wij vakmensen in de bouw voorzien van diverse merken meetinstrumenten of accessoires. Bouwlasersonline.nl is hét adres als het gaat om meetmiddelen en accessoires in de bouw.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.