opc_loader
Service & reparatie

Leica Rugby 620

Artikelnr: 6011150
Uit voorraad leverbaar

De Leica Rugby 620 bouwlaser

Perfect voor het overbrengen van hoogtes

Handmatig dubbelafschot

Keuze uit een gewone en digitale mm ontvangers

Gratis

  • Afstandsmeter

Ontvanger

  • Rodeye 120
  • Rodeye 160 + €50,00
  • Geen - €175,00

Set

  • Geen
  • Incl. statief en baak + €100,00
Aantal 990,00 895,00 U bespaart: 10%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Verzendmethode
Bezorgkosten:
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Rugby 620 horizontale bouwlaser

De Leica Rugby 620 is een horizontaal laser met handmatig dubbel afschot. Deze laser stelt sneller waterpas dan ooit tevoren, waardoor de werkprestaties worden verhoogd. De Leica Rugby 620 is met één druk op de knop in en uit te schakelen. Het laser nivellersysteem is sterk en snel en maakt deel uit van het Leica 600 assortiment. De Rugby 620 laser is IP67 beschermd tegen stof en water, heeft een glazen beschermkooi om de rotorkop, stevige behuizing en wordt geleverd met rubberen handgrepen voor grip en bescherming. Standaard wordt de Leica Laser Rugby 620 geleverd met een Li-ion accupack en een simpele Rodeye 120 handontvanger, u kunt ook voor een geavanceerdere ontvanger; de Rodeye 160 digitale mm ontvanger om nog meer uit de laser te halen.

Li-ion accupack:

De Leica Rugby 620 wordt standaard geleverd met een snel ladende Li-Ion-batterij incl. Li-ion lader. Met deze duurzame oplossing bespaard u batterijen en is uiteindelijk veel voordeliger op de langere termijn.

Leica handmatig dubbelafschot:

De Leica Rugby 620 heeft de mogelijkheid beide assen handmatig onder een helling in te stellen tot ± 5%. U kunt de helling instellen door de Leica Rugby 620 aan te zetten m.b.v. de aan/uitschakelaar en hiena op de "Manual-toets" te drukken. Het afschot in de X-as kan d.m.v. de toetsen pijl omhoog en pijl omlaag afgesteld worden. Door nogmaals op de "Manual-toets" te drukken schakelt u naar de Y-as. Deze as kan dan weer met de toetsen pijl omhoog en pijl omlaag afgesteld worden. Wanneer u de Leica Rugby 620 uit en weer aan zet m.b.v. de aan/ui-schakelaar, keert de laserstraal weer terug naar het waterpasniveau.

Ontvanger gebruik:

Bij de Leica Rugby 620 heeft men de keuze uit 2 types handontvangers namelijk de Leica Rodeye 120 of de luxere Leica Rodeye 160 mm ontvanger. Met een bereik van 150 m en een akoestisch signaal, welke in 3 niveaus is in te stellen namelijk; luid, zacht en uit. De gevoeligheid/nauwkeurigheid van de ontvanger is in te stellen in 2 nauwkeurigheden; fijn ± 1 mm voor bijvoorbeeld vloeren en grof ± 3 mm voor bijvoorbeeld een zandbed. De Leica Rodeye 120 wordt standaard geleverd met een kunststof baakklem. De Leica Rodeye 160 is met een werkgebied van maximaal 500 m en een mm weergave in het scherm een luxere ontvanger. Zo kan er direct afgelezen worden hoeveel mm het verschil is t.o.v. de referentiehoogte, zonder de ontvanger op de baak heen en weer te hoeven schuiven. Het akoestisch signaal van de Leica Rodeye 160 is in 3 niveaus in is te stellen; luid, zacht en uit, de gevoeligheid/nauwkeurigheid van de ontvanger is in te stellen in 5 nauwkeurigheden; fijn ± 0,5mm, 1,0 mm, 2,0 mm voor bijvoorbeeld vloeren en grof ± 3,0 mm, 5,0 mm voor bijvoorbeeld een zandbed. De Leica Rodeye 160 wordt standaard geleverd met een robuuste kunststof baakklem.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635 < 1 mW
Werktemperatuur -5°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 150 m met Leica Rodeye 120 - 250m met Leica Rodeye 160
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,7 mm/10m
Zelfnivelleerbereik ± 8% (± 5°)
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 67
Elektrische voeding Li-ion accupack
Gebruiksduur max 45 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 2,9 kg
Projectie Horizontaal; handmatig dubbel afschot

Leveringsomvang
Leica Rugby 620
Li-ion accupakket
Lader
Handontvanger Leica Rodeye 120 of Leica Rodeye 160
Baakklem t.b.v. Rodeye
2 x 1,5V AA alkaline batterij
Koffer

 

Downloads:

Leica Rugby 620 gebruiksaanwijzing

Leica Rugby 600 serie brochure

Meer binnen categorie: Leica |  Meer binnen categorie: Bouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.