opc_loader
Service & reparatie

Spectra LL500

Artikelnr: LL500
Uit voorraad leverbaar

De Spectra LL500N bouwlaser

Eenvoudige 1-knops bediening

Incl. gratis lader voor in de auto t.w.v. € 35,- (zolang de voorraad strekt)

Handmatig watepas stellen

Ontvanger

  • HL700
  • Geen - €200,00

Set

  • Geen
  • Incl. statief en baak + €80,00
Aantal 1.485,00 1.175,00 U bespaart: 21%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Spectra LL500 horizontale bouwlaser

De Spectra Precision LL500 is uiterst nauwkeurig, stabiel en constant. De Spectra LL500 is een van de weinige lasers met een compensator als een waterpas kijker. U dient de laser eerst deels waterpas te stellen met het stelschroevenblok, de rest doet de compensator van de laser zelf. Door de compensator stelt de Spectra LL500 zeer snel waterpas als er een trilling in de grond is van bijvoorbeeld een voorbij rijdende vrachtwagen of tijdens heijen. Mocht de Spectra LL500 echter scheef blijven staan, dan zal de laser stoppen met roter en een alarm melding geven. De Spectra LL500 is inzetbaar in een breed scala aan algemene constructietoepassingen. Zelfs onder  zware omstandigheden levert de Spectra LL500 consequent extreem betrouwbare en nauwkeurige prestaties.

Spectra één knopbediening:

De Spectra LL500 beschikt slechts over één aan/uit knop. Bij het aanzetten van de laser moet men met de stelschroevenblok de laser eerst deels waterpas stellen. Hierna stelt de compensator van de laser zich waterpas. Zodra Spectra LL500 waterpas is gaat de laserstraal aan en roteert deze met een snelheid van 600 rotaties per minuut (RPM). Er kan nu, met de meegeleverde HL700 digitale mm handontvanger, worden gemeten. De laser kan uitgeschakeld worden door weer op dezelfde knop te drukken.

Ontvanger gebruik:

De Spectra LL500 wordt standaard geleverd met de Spectra HL700 handontvanger. De Spectra HL700 is een luxe ontvanger met een groot ontvangst bereik en mm weergave in het scherm. Zo kan er direct afgelezen worden hoeveel mm het verschil is t.o.v. de referentiehoogte, zonder de ontvanger op de baak heen en weer te hoeven schuiven. Het akoestisch signaal van de Spectra HL700 is in 3 niveaus in is te stellen; luid, zacht en uit, de gevoeligheid/nauwkeurigheid van de ontvanger is in te stellen in 6 nauwkeurigheden; fijn ± 0,1 mm, 0,5 mm, 1,0 mm voor bijvoorbeeld vloeren en grof ± 2,0 mm, 5,0 mm en 10,0 mm voor bijvoorbeeld een zandbed. De Spectra HL700 wordt standaard geleverd met een robuuste kunststof baakklem.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 650 < 1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 250m
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,5 mm/10m
Zelfnivelleerbereik ± 8% (± 5°)
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 54
Elektrische voeding Accupack NiMh  of 4 x D-cel
Gebruiksduur max 27 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 3,6 kg
Projectie Horizontaal

Leveringsomvang
Spectra LL500N
Accupakket
Lader
HL700 incl. baakklem (optioneel)
Koffer

 

Downloads:

Spectra LL500N gebruiksaanwijzing

Spectra LL500N brochure

Meer binnen categorie: Spectra |  Meer binnen categorie: Bouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.