opc_loader
Service & reparatie

Spectra LL300S

Artikelnr: 600652
Uit voorraad leverbaar

De Spectra LL300S bouwlaser
 

Eenvoudige bediening

Incl. gratis lader voor in de auto t.w.v. € 35,- (zolang de voorraad strekt)

Handmatig enkel afschot

Wordt geleverd incl. een digitale mm ontvanger

Afstandsbediening

  • Geen
  • Incl. RC402N + €225,00

Ontvanger

  • HL450 (mm)
  • Geen - €100,00

Set

  • Geen
  • Incl. statief en baak + €80,00
Aantal 1.050,00 870,00 U bespaart: 17%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Spectra LL300S horizontale bouwlaser

De automatische, zelfnivellerende Spectra Precision® LL300S is een van de meest robuuste lasers welke beschikbaar is, sterk genoeg om een ​​breed scala aan algemene en betonnen constructietoepassingen aan te kunnen.
Zelfs onder zware werkomstandigheden levert de LL300S consistent betrouwbare en nauwkeurige prestaties, waardoor u sneller en slimmer kunt werken.
De robuuste LL300S is bestand tegen een stootje, gecombineerd met volledige weerbestendigheid en stofdicht, vermindert uitvaltijd en verlaagt de reparatiekosten gedurende de levensduur van het product. De LL300S heeft ook een maskermodus, deze functie stelt je in staat om de laserstraal aan één of zelfs meerdere zijden van de laser uit te zetten. Dat is handig, want zo wordt de straal alleen daar uitgezonden waar een referentiehoogten nodig is. Hiermee worden problemen van hinderlijke reflecties door ruiten ook voorkomen.

Handmatig enkel afschot:

De Spectra LL300S heeft de mogelijkheid één as handmatig onder een helling in te stellen tot ± 5%. U kunt de helling instellen door de Topcon Spectra LL300S aan te zetten m.b.v. de  Aan/Uit-schakelaar en dan op de bovenste of onderste "Slope-toets" te drukken. Wanneer u de Spectra LL300S uit en weer aan zet m.b.v. de Aan/Uit-schakelaar, keert de laserstraal weer naar het waterpasniveau terug.

RC402N afstandsbediening

De LL300S laser kan geleverd worden met de optionele RC402N radiografische afstandsbediening wat resulteren in uitstekende nauwkeurigheid en gebruiksgemak.
De radiografische afstandsbediening RC402N maakt een helling instellen mogelijk door één persoon tot 100m.

Ontvanger gebruik:

De Spectra LL300S wordt standaard geleverd met de Spectra HL450 handontvanger. De Spectra HL-450 heeft een groot ontvangst bereik en mm weergave in het scherm. Zo kan er, zonder de ontvanger op de baak heen en weer te hoeven schuiven, direct afgelezen worden hoeveel mm het verschil is t.o.v. de referentiehoogte. Het akoestisch signaal van de Spectra HL450 is in 3 niveaus in te stellen; luid, zacht en uit, de gevoeligheid/nauwkeurigheid van de ontvanger is in te stellen in 2 nauwkeurigheden; fijn ± 1 mm voor bijvoorbeeld vloeren en grof ± 5 mm voor bijvoorbeeld een zandbed. De Spectra HL450 wordt standaard geleverd met een robuuste kunststof baakklem.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 650 < 1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 250m
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,7 mm/10m
Zelfnivelleerbereik ± 8% (± 5°)
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 66
Elektrische voeding Accupack NiMh  of 4 x D-cel
Gebruiksduur max 45 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 2,7 kg
Projectie Horizontaal; handmatig dubbel afschot

Leveringsomvang
Spectra LL300N
Accupakket
Lader
Handontvanger HL450
Baakklem t.b.v. HL450
2 x 1,5V AA alkaline batterij
Koffer

 

Downloads:

Spectra LL300N gebruiksaanwijzing

Spectra LL300N brochure

Meer binnen categorie: Spectra |  Meer binnen categorie: Bouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.