opc_loader
Service & reparatie

Nedo Primus2 H2N+

Artikelnr: 472034
Staat in bestelling levertijd 2-3 dagen

De Nedo Primus2 H2N+ afschotlaser

Vol automatische afschot laser

Dubbelafschot mogelijk tot ± 10%

Is verkrijgbaar met 600 en 900 rpm

Wordt standaard geleverd met een combi module met mm weergave

Richtkijker

  • Zonder
  • Met (461096) + €235,00

Rotatiesnelheid

  • 600 RPM
  • 750 RPM + €50,00
  • 900 RPM + €50,00
Aantal 2.299,00 1.950,00 U bespaart: 15%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Nedo Primus2 H2N+ vol automatische dubbel afschotlaser

De Nedo Primus2 H2N+ (Horizontaal 2 assen Neigung (helling/afschot) volautomatische horizontaal laser met vol automatisch dubbel afschot. Beide assen blijven bewaakt tegen verzakking/verkanteling tijdens afschot.

De rotatielaser wordt volautomatisch exact horizontaal genivelleerd en de automatische hoogtebewaking (tilt functie) stopt deze bij een sterke trilling, hoogte fouten worden daardoor voorkomen. Dankzij de hellingbewaking wordt, ook in de hellingmodus, de positie van de laser voortdurend gemonitord en desgewenst bijgesteld. Voor de gebruiker betekent dit een nog betere nauwkeurigheid van de rotatielaser en meer zekerheid bij het meten van afschot. Simpelweg inschakelen en aan de slag. Het afschotbereik van de Nedo Primus2 H2N+ is met ± 10% in beide assen, ruim voldoende voor bouwwerkzaamheden. De Nedo Primus2 H2N+ heeft een werkbereik tot 250 meter en samen met  de Commander2 H2N+ mm Combi-module ontvanger een werkgebied van 500 meter. Het dubbelafschot is op de laser of Combi-module afstandsbediening makkelijk in te stellen. De Nedo Primus2 H2N+ wordt standaard geleverd met accupack, lader, Commander2 H2N+ combi-module (afstandsbediening en ontvangerin), snelklem adapter voor op statief en stevige koffer voor tijdens transport.

Nedo combimodule ontvanger/afstandsbediening:

De Nedo Primus2 H2N+  wordt in alle uitvoeringen standaard geleverd met de Commander2 H2N+ combi-module en beschikt over dezelfde eenvoudig lay-out als de toetsen op de laser. Alle functies kunnen zowel op de laser als op de afstandsbediening gebruikt worden. De Nedo Commander2 H2N+ is naast afstandsbedining tevens de handontvanger welke digitaal is en voorzien van mm weergave, hierdoor kan er direct afgelezen worden hoeveel mm het hoogteverschil is t.o.v. de referentiehoogte, zonder de ontvanger op de baak heen en weer te hoeven schuiven. De Nedo Commander2 H2N+ is samen met de Nedo Primus2 H2N+ tot een afstand van 250m en levert een maximaal werkgebied 500m op. De Commander2 H2N+ heeft een akoestisch signaal welke in 3 niveaus is in te stellen; luid, zacht en uit. De gevoeligheid/nauwkeurigheid van de ontvanger is in te stellen in 4 nauwkeurigheden; fijn ± 0,5, 1,0 en 2,0 mm voor bijvoorbeeld vloeren en grof ± 4 mm voor bijvoorbeeld een zandbed. De Nedo Commander2 H2N+ wordt standaard geleverd met een aluminium giet geperste Heavy-Duty baakklem.

Afschot berekenen:

Afschot is een maat om de steilheid van een hellend vlak weer te geven. Het afschot of de hellingsgraad wordt uitgedrukt in percentages (%). Er wordt daarom ook wel gesproken van het stijgingspercentage (S). Het afschot of de hellingsgraad van een talud, op- en afrit, weiland of autoweg is gelijk aan het hoogteverschil (ΔH) gedeeld door de horizontale afstand (L) maal 100%. Het afschot of de hellingsgraad van 5,0% beduidt dat tussen vertrek en eindpunt de weg 5 meter hoger ligt per 100 meter horizontaal afgelegde weg. De formule S = (ΔH / L) × 100% kan op afschot berekeningen toegepast worden. Let wel op bij het delen van ΔH en L dat er gedeeld wordt door dezelfde eenheid, dus m door m delen niet cm door m!

Voorbeeld: Een rioolbuis moet bijv een afschot hebben van -10 mm/m (omgerekend naar m/m), dit is gelijk aan -1m (ΔH) per 100m (L) het afschot (S) wat op de laser ingesteld dient te worden is (-1m/100m) x 100% = -1,0%

Garantie:

De garantie periode voor de X-liner, Linus en de Sirius is conform fabrieksgarantie. Voor de X-liner, Linus en de Sirius geldt een garantie termijn van 2 jaar.
Echter voor alle Primus modellen en Acceptor Pro+/Commander2 geldt een garantie termijn van 3 jaar. Bij onjuist gebruik van de Nedo instrumenten of bij valschade  komt de garantie te vervallen. Voor meer informatie omtrent de garantie verwijzen wij u naar de algemene verkoop- leveringsvoorwaarden van Nedo.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635 nm < 5 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 3R
Werkbereik 250m
Werkbereik afstandsbediening 150m
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,5 mm/10m
Zelfnivelleerbereik ± 8% (± 5°)
Nivelleertijd 4 Sec.
Afschot ± 10%  beide assen
Rotatiesnelheid 600 RPM of 900 RPM (optioneel)
Stof- en spatwaterbescherming IP 66
Elektrische voeding Accupack 8.500 mAh
Gebruiksduur max 100 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 2,3 kg
Projectie Horizontaal / dubbel afschot

Leveringsomvang
Nedo Primus2 H2N+
Accupack
Lader
Commander2 H2N+
Baakklem Commander2 H2N+
Snelklem adapter voor op statief
Koffer

 

Downloads:

Nedo catalogus

Meer binnen categorie: Nedo |  Meer binnen categorie: Afschotlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.