opc_loader
Service & reparatie

Levelfix 550HVG

Artikelnr: 554502
Uit voorraad leverbaar

Levelfix 550HVG bouwlaser

Groenlicht all-in-one afbouwlaser

Li-ion accu

Keuze uit een gewone en digitale mm ontvanger

Ontvanger

  • RLD100GR
  • DLD100GR + €80,00
  • Geen - €100,00

Set

  • Maak je keuze ....
  • Incl. statief en baak + €50,00
Aantal 890,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Levelfix 550HVG allround afbouwlaser

De Levelfix 550HVG groenlicht laserbevat alle functies die nodig zijn voor alle werkzaamheden in de bouw, interieur- en afbouw. De laser kan horizontaal en verticaal geplaatst worden. Met de bijgeleverde afstandsbediening kan er verticaal eenvoudig haakse hoeken en verticale lijnen uitgezet worden. De Levelfix 550HVG beschikt over een tilt functie die ervoor zorgt dat u altijd met de juiste maat werkt, als de tilt functie is ingeschakeld zal de laser de hoogte blijven controleren en zal blokkeren als de hoogte verandert door bijvoorbeeld hevige schokken of ongewenste verplaatsing van de laser. De manuele afschot functie zorgt ervoor dat u snel en gemakkelijk een afschot kunt instellen met de afstandsbediening op zowel de x- of -y as. De Levelfix 550HVG is voorzien van een loodstraal, regelbare rotatiesnelheid en een instelbare scanlijn functie waardoor u de laserlijn kunt projecteren op een specifiek vlak waardoor deze beter zichtbaar is en geen overlast geeft in de omgeving.

LEVELFIX Connect:

De slimme communicatie tussen uw smartphone en uw LEVELFIX laser. Met de LEVELFIX CONNECT App verbind u de 550HVG eenvoudig met uw smartphone. Eenmaal verbonden kunt u onder andere de laser op afstand bedienen, een pincode instellen (anti-diefstal) of de digitale ShockSensor activeren. De functionaliteit van de app zal de komende tijd nog meer uitgebreid worden. klik hier voor de website van Levelfix Connect

Ontvanger gebruik:

Bij de Levelfix 550HVG kan gekozen worden welke ontvanger bij geleverd moet worden of geen ontvanger. De standaard ontvanger is de Levelfix RLD100GR er kan ook gekozen worden voor de luxere Levelfix DLD100GR mm ontvanger. De Levelfix RLD100GR heeft een Instelbaar geluidsniveau; luid, zacht en uit, de gevoeligheid/nauwkeuigheid van de ontvanger is in te stellen in 2 nauwkeurigheden; fijn ± 1 mm voor bijvoorbeeld vloeren en grof ± 2 mm voor bijvoorbeeld een zandbed, verder heeft de RLD100GR zowel aan de voor als achterzijde een verliht display voor de aflezing. De Levelfix RLD100GR wordt standaard geleverd met een kunsstof baakklem. De Levelfix DLD100GR is een luxere ontvanger met een groter ontvangst bereik en mm weergave in het scherm. Zo kan er direct afgelezen worden hoeveel mm het verschil is t.o.v. de referentiehoogte, zonder de ontvanger op de baak heen en weer te hoeven schuiven. Het akoestisch signaal van de Levelfix DLD100GR is in 3 niveaus in is te stellen; luid, zacht en uit, de gevoeligheid/nauwkeuigheid van de ontvanger is in te stellen in 4 nauwkeurigheden; fijn ± 0,2 of 1,0 mm voor bijvoorbeeld vloeren en grof ± 2,0 of 3,0 mm voor bijvoorbeeld een zandbed. De Levelfix DLD100GR wordt standaard geleverd met een robuuste kunststof baakklem.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635 < 1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 3R
Werkbereik 525m
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,5 mm/10m
Afschot Handmatig dubbel afschot
Scannen Ja, scanlijn en punt
Rotatiesnelheid 0 / 150 / 300 / 600 rpm
Zelfnivelleerbereik ± 8% (± 5°)
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 66
Elektrische voeding Accupack Li-ion
Gebruiksduur max 55 h
Statiefschroefdraad 5/8"

Leveringsomvang
Levelfix 550HVG
Accupack
Lader
Handontvanger naar keuze incl. baakklem (RLD100GR of DLD100GR)
Laserbril
Doelschijf
Afstandsbediening
Wandklem
Koffer

 

Downloads:

Levelfix 550H-HV-HVG brochure

Levelfix 550HV-HVG handleiding

Meer binnen categorie: Levelfix |  Meer binnen categorie: Afbouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.