opc_loader
Service & reparatie

Zwaar statief 2,94m

Artikelnr: 210678
Uit voorraad leverbaar

Nedo zwaar telescopich statief

Statief lengte 0,87 - 2,94 m

2 telescopische verstelbare buizen

Voorzien van 5/8" schroef aansluiting

Aantal 240,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Nedo zwaar aluminium verstelbaar statief

Het Nedo 210678 aluminium telescopisch zwaar statief is speciaal ontwikkeld om rotatie lasers hoog boven de grond te plaatsen. Het statief is voorzien van een doosniveau, waardoor deze eenvoudig waterpas gezet kan worden. Door de minimum hoogte van  0,87 m en een maximale hoogte van 2,94m is dit ideaal voor bijna alle bouwwerkzaamheden, van vloeren storten tot plafonds ophangen.

Telescoop

Het Nedo 210678 aluminium telescopische middelzwaar statief is uitgerust met een 2 telescopische verstelbare buizen, de bovenste is 490mm met de hand uitschuifbaar en de onderste buis in met de slinger nog eens 520 mm in hoogte te versetellen. Beide telescopische buizen zijn voorzien van een mm schaalverdeling. De telescoop van de Nedo 210678 heeft een indirecte verstelling. Bij in hoogte verstelbare statieven met indirecte verstelling verstelt de slinger via een reductie-overbrenging de telescopisch buis. Daardoor kan de gewenste hoogte ook bij zware lasers heel nauwkeurig worden ingesteld. Bovendien voorkomt de reductie-overbrenging het onbedoeld wegzakken van de laser bij het losmaken van de vergrendeling. De indirecte verstelling is een comfortabele oplossing, met name in combinatie met zware rotatielasers.

Spreidstop

Dit Nedo 210678 zwaar aluminium statief is voorzien van poten met een spreidstop. Dit houd in dat voorkomen wordt dat bijvoorbeeld op een gladde betonvloer de poten zo ver uit elkaar glijden dat de laser op de grond valt.

Combi-voetjes

Het 210678 statief van Nedo is standaard uitgerust met combi-statiefvoetjes. Bij werkzaamheden op ruwe vloeren worden de rubberdopjes omhoog geschroefd, de spikes steken naar buiten en bij werkzaamheden op gevoelige vloeren bedekt de naar buiten geschroefde rubberdop de spikes, hierdoor wordt schade aan vloeren voorkomen.

Onderdelen

Van elk nedo statief zijn bijna alle onderdelen los te krijgen, dit komt doordat in tegenstelling tot andere statief leveranciers, de Nedo statieven geproduceerd worden in Duitsland en Zwitserland in plaats van in China. Heb je een onderdeel nodig van een Nedo statief, laat het ons weten en wij regelen het voor je.

Specificaties
 
Specificaties
Minimale hoogte 0,87m
Maximale hoogte 2,94m
Transportlengte 1,32m
Telescoop Indirecte verstelling
Verstelbare hoogte middenzuil 490 en 520 mm
Schaalverdeling op telescopische buis Ja (mm)
Aansluiting 5/8"
Waterpas libel Ja
Spreidstop Ja
Combi-voetjes Ja
Statiefkop Vlakkekop
Statiefbeen klemsoort Snelklem
Pootvergrendeling Nee
Gewicht 7,44 kg

Downloads:

Nedo catalogus

Meer binnen categorie: Nedo |  Meer binnen categorie: Verstelbaar

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.