opc_loader
Service & reparatie

Verstelbaar statief

Bij in hoogte verstelbare statieven met indirecte verstelling verstelt de handkruk via een reductie-overbrenging de in hoogte verstelbare vertande poot. Daardoor kan de gewenste hoogte ook bij zware lasers heel nauwkeurig worden ingesteld. Bovendien voorkomt de reductie-overbrenging het onbedoeld wegzakken van de laser bij het losmaken van de vergrendeling. De indirecte verstelling is een comfortabele oplossing, met name in combinatie met zware rotatielasers.

Resultaat:1
Resultaat:1

Statief voeten of wielen

De zware verstelbare statieven zijn hetzij reeds af fabriek voorzien van combi-statiefvoeten of kunnen hiermee achteraf worden uitgerust. Bij werkzaamheden op ruwe vloeren worden de rubberdopjes omhoog geschroefd, de spikes steken naar buiten. Bij werkzaamheden op gevoelige vloeren bedekt de naar buiten geschroefde rubberdop de spikes. Dankzij de extra pootsteunen zijn de in hoogte verstelbare statieven nog stabieler en zijn daardoor geschikt voor het gebruik met bijzonder zware lasers of voor toepassingen waarbij grote werkhoogten vereist zijn, bijvoorbeeld bij de montage van verlaagde plafonds. Bovendien maken de pootsteunen het gebruik van statieven met statiefwieltjes mogelijk, bestelnr. 660110. De statieven met instrument kunnen daardoor snel en comfortabel naar de plaats van gebruik worden geschoven.

Bouwlasersonline.nl

Neem gerust contact met ons op, als er twijfel is in je beslissing, bij het kiezen van het juiste statief. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.