opc_loader
Service & reparatie

Machinebesturing statief

Artikelnr: 210530
Uit voorraad leverbaar

Nedo machinebesturig statief

Statief lengte 1,18 - 3,10 m

2 telescopische verstelbare buizen

Extra dikke statiefpoten met tussen schoren

Aantal 795,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Nedo machinebesturing statief

De stabiele constructie van het Jumbo-statief maakt een trillingsvrij gebruik van de machinebesturingslaser ook bij wind mogelijk. De grote werkhoogte garandeert dat de laserstraal geen last heeft van schaduwwerking door bouwvoertuigen of andere hindernissen. Een versterkte aandrijfunit garandeert ook bij continugebruik nagenoeg slijtagevrij werken. Dankzij de indirecte krukverstelling kunnen ook zware lasers eenvoudig en comfortabel op de gewenste werkhoogte worden gebracht. Nedo Jumbo-statief – hét verstelbare statief van Nedo voor zware machinebesturings- lasers. Het Nedo 210530 Jumbo statief is voorzien van een doosniveau, waardoor deze eenvoudig waterpas gezet kan worden. De stelbuis is torsievaste en wordt vastgedraait d.m.v. een centrerende klem. Door de minimum hoogte van  1,18 m en een maximale hoogte van 3,10m is deze geschikt voor de meeste machinebesturings klussen en door de ineschoven lengte van 1,51m past deze in alle gangbare bestelbussen.

Telescoop

Het Nedo 210530 Jumbo statief is uitgerust met een telescopische verstelbare buis van 908mm welke is voorzien van een mm schaalverdeling. De telescoop van de Nedo 210530 heeft een indirecte verstelling. Bij in hoogte verstelbare statieven met indirecte verstelling verstelt de slinger via een reductie-overbrenging de telescopisch buis. Daardoor kan de gewenste hoogte ook bij zware lasers heel nauwkeurig worden ingesteld. Bovendien voorkomt de reductie-overbrenging het onbedoeld wegzakken van de laser bij het losmaken van de vergrendeling. De indirecte verstelling is een comfortabele oplossing, met name in combinatie met zware rotatielasers.

Spreidstop

Dit Nedo 21053 Jumbo statief is voorzien van poten met een spreidstop. Dit houd in dat voorkomen wordt dat bijvoorbeeld op een gladde betonvloer de poten zo ver uit elkaar glijden dat de laser op de grond valt. Tevens zijn er voor extra stevigheid, armen of scoren tussen de statiefpoten en de middenkolom geplaatst.

Onderdelen

Van elk nedo statief zijn bijna alle onderdelen los te krijgen, dit komt doordat in tegenstelling tot andere statief leveranciers, de Nedo statieven geproduceerd worden in Duitsland en Zwitserland in plaats van in China. Heb je een onderdeel nodig van een Nedo statief, laat het ons weten en wij regelen het voor je.

Specificaties
 
Specificaties
Minimale hoogte 1,18m
Maximale hoogte 3,10m
Transportlengte 1,51m
Telescoop Indrecte verstelling
Verstelbare hoogte middenzuil 908 mm
Schaalverdeling op telescopische buis Ja (mm)
Aansluiting 5/8"
Waterpas libel Ja
Spreidstop Ja
Combi-voetjes Nee
Statiefkop Vlakkekop
Statiefbeen klemsoort Snelklem
Pootvergrendeling Met sluitriem
Gewicht 14,6 kg

Downloads:

Nedo catalogus

Meer binnen categorie: Nedo |  Meer binnen categorie: Machine besturing

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.