opc_loader
Service & reparatie

Mini statief

Artikelnr: 200631
Uit voorraad leverbaar

Kort Nedo statief

Statief lengte 0,53 - 0,85 m

Pootvergrendeling zonder sluitriem

Voorzien van spreidstop

Aantal 94,00 89,00 U bespaart: 5%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Nedo aluminium statief

Het Nedo 200631 compacte aluminium licht gewicht statief is speciaal ontwikkeld om een laser zo laag mogelijk boven de grond op te stellen. met een minimum hoogte van  0,53 m en een maximale hoogte van  0,85 m is dit compacte robuste statief ideaal voor het storten van vloeren of het boven de put plaatsen van een rioollaser.

Poot vergrendeling zonder sluitriem

Dit lichte aluminium statief van Nedo is uitgerust met de nieuwe pootvergrendeling zonder sluitriem. Daarbij haken de statiefpoten bij het inschuiven automatisch in elkaar. Snel, eenvoudig en betrouwbaar. Het sluiten van een riem om de statiefpoten bij het transport is hier door overbodig. Om de pootvergrendeling te openen, wordt eenvoudig de bedrukte statiefpoot als eerste uitgeschoven. Meteen is de pootvergrendeling opgeheven en het statief kan worden opgesteld.

Spreidstop

Dit lichte korte aluminium statief van Nedo is voorzien van poten met een spreidstop. Dit houd in dat voorkomen wordt dat bijvoorbeeld op een gladde betonvloer de poten zo ver uit elkaar glijden dat de laser op de grond valt.

Onderdelen

Van elk nedo statief zijn bijna alle onderdelen los te krijgen, dit komt doordat in tegenstelling tot andere statief leveranciers, de Nedo statieven geproduceerd worden in Duitsland en Zwitserland in plaats van in China. Heeft u een onderdeel nodig van een Nedo statief, laat het ons weten en wij regelen het voor je.

Specificaties
Specificaties
Minimale hoogte 0,53m
Maximale hoogte 0,85m
Transportlengte 0,61m
Statiefbeen klemsoort Snelklem
Aansluiting 5/8"
Spreidstop Ja
Statiefkop Vlakkekop ø140mm
Pootvergrendeling Zonder sluitriem
Draagriem Nee
Gewicht 2,40 kg

Downloads:

Nedo catalogus

Meer binnen categorie: Nedo |  Meer binnen categorie: Aluminium

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.