opc_loader
Service & reparatie

Bouw statief ronde kop

Artikelnr: 200203
Uit voorraad leverbaar

Nedo middelzwaar statief

Statief lengte 1,00 - 1,71 m

Grote ronde statiefkop

Pootvergrendeling zonder sluitriem

Aantal 89,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Nedo aluminium statief

Het Nedo 200203 middelzware aluminium bouwstatief heeft t.o.v. de andere middelzware bouwstatieven een groote ronde statiefkop, zodat de laser of theodoliet stevig op het statief staat.  Het Nedo 200203 statief is speciaal ontwikkeld voor de algemene bouwtoepassingen bijv. voor het leggen van een zandbed of het storten van een betonvloer. met een minimum hoogte van  0,91 m en een maximale hoogte van  1,69 m is dit robuuste statief ideaal voor een rotatielaser, waterpas en theodoliet.

Poot vergrendeling zonder sluitriem

Dit middelzware aluminium statief van Nedo is uitgerust met de nieuwe pootvergrendeling zonder sluitriem. Daarbij haken de statiefpoten bij het inschuiven automatisch in elkaar. Snel, eenvoudig en betrouwbaar. Het sluiten van de riem om de statiefpoten bij het transport is hierdoor overbodig. Om de pootvergrendeling te openen, wordt eenvoudig de bedrukte statiefpoot als eerste uitgeschoven. Meteen is de pootvergrendeling opgeheven en het statief kan worden opgesteld.

Onderdelen

Van elk nedo statief zijn bijna alle onderdelen los te krijgen, dit komt doordat in tegenstelling tot andere statief leveranciers, de Nedo statieven geproduceerd worden in Duitsland en Zwitserland in plaats van in China. Heb je een onderdeel nodig van een Nedo statief, laat het ons weten en wij regelen het voor je.

Specificaties
Specificaties
Minimale hoogte 1,00m
Maximale hoogte 1,71m
Transportlengte 1,07m
Statiefbeen klemsoort Snelklem
Aansluiting 5/8"
Spreidstop Nee
Statiefkop Vlakkekop ø168mm
Pootvergrendeling Zonder sluitriem
Draagriem Ja
Gewicht 4,25 kg

Downloads:

Nedo catalogus

Meer binnen categorie: Nedo |  Meer binnen categorie: Aluminium

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.