opc_loader
Service & reparatie

Statief | Bouwlasersonline.nl

De stabiliteit van een statief is van zeer grote invloed op de nauwkeurigheid van meten bij het waterpas stellen, bij het werken met een bouwlaser, een tachymeter of een laserscanner. Afhankelijk van het gebruik worden er aan een statief verschillende eisen gesteld. Om hieraan te voldoen, heeft Nedo een uniek programma van statieven ontwikkeld dat aluminium statieven, in hoogte verstelbare statieven en houten statieven evenals zinvolle accessoires omvat. Nieuw in het Nedo-programma zijn in hoogte verstelbare statieven in de serie Industrial Line die speciaal zijn afgestemd op het gebruik van laserscanners.

Welke statief heb ik nodig?

Nedo statieven worden gekenmerkt door een maximale stabiliteit en betrouwbaarheid en door een uiterst robuuste constructie. Daardoor beschikken alle Nedo-statieven over specifieke details waar het op aankomt: – Aluminium snelklemhendel: optimaal voor het ruwe gebruik op de bouw – Messing scharnierpen: robuust en betrouwbaar – Klemschroef met naar opzij wegklapbare pasloodhaak: optimaal voor het gebruik van een optisch paslood of een laserpaslood. Nedo statieven voor de interieurbouw zijn uitgerust met een spreidstop die het onbedoeld wegglijden van de poten van een statief op gladde vloeren voorkomt.

Bouwlasersonline.nl

Neem gerust contact met ons op, als er twijfel is in je beslissing, bij het kiezen van het juiste statief. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.