opc_loader
Service & reparatie

Statief/Baak/Jalon | Bouwlasersonline.nl

De nauwkeurige meeting begint bij een goede basis, dus een goed instrument, statief en baak. Statieven zijn er in alle soorten en maten te krijgen in aluminium of hou en van mini statief tot 4.00m hoog. Jalons zijn er in hout, staal en zelfs fiberglas, ook zijn er opdeelbare jalons te krijgen.

Wat heb ik nodig?

Nedo statieven en baken worden gekenmerkt door een maximale stabiliteit en betrouwbaarheid en door een uiterst robuuste constructie. Daardoor beschikken alle Nedo-statieven over specifieke details waar het op aankomt: – Aluminium snelklemhendel: optimaal voor het ruwe gebruik op de bouw – Messing scharnierpen: robuust en betrouwbaar – Klemschroef.

Bouwlasersonline.nl

Neem gerust contact met ons op, als er twijfel is in je beslissing, bij het kiezen van het juiste statief. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.