opc_loader
Service & reparatie
Spectra

Spectra laser

De roterende Specta lasers worden gekenmerkt door hun robuuste uitvoering. Deze bouwlasers kunnen absoluut tegen een stootje, wel zo makkelijk op de bouwplaats. Daarnaast staan de lasers bekend om hun hoge kwaliteit. De Spectra laser LL500 wordt door veel bedrijven nog altijd gebruikt.  

Spectra Precision is al meer dan 55 jaar een innovatieleider in de bouwsector wereldwijd. We begrijpen wat onze klanten elke dag nodig hebben op het werk, omdat we altijd de hoogste prioriteit hebben gegeven aan communicatie en luisteren naar onze klanten. We hebben ook de beste ingenieurs en technische specialisten in dienst die we kunnen vinden om ervoor te zorgen dat onze reputatie op het gebied van innovatie en kwaliteit nooit verdwijnt. Deze bedrijfsfocus: communicatie en innovatie, is de reden waarom we nieuwe technologieën op de markt brengen in gebruiksvriendelijke, zeer efficiënte producten die zijn ontworpen met de commerciële bouwmarkt in het achterhoofd. Wij geloven in technologische kwaliteit, precisie en concurrentievermogen. Wij geloven in goed werk. Spectra Precision-producten zijn betrouwbaar en gaan lang mee, met een uitstekende Return on Investment-waarde.

Resultaat:12VolgendeToon alles
Resultaat:12VolgendeToon alles

Bouwlasersonline.nl

Wij raden je aan om voor de aanschaf van een Spectra laser of Spectra ontvanger contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag en behoeden je graag voor een teleurstelling. Wij beschikken over een eigen professionele serviceafdeling waar we u graag persoonlijk advies geven.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.