opc_loader
Service & reparatie

Roterende laser

Wat is een roterende laser?

Een roterende laser is een bouwlaser met een roterende laserstraal en een ontvanger. De lasers zijn zelfnivellerend, ook wel zelfstellend genoemd. Dat betekent dat de lijn van de laser automatisch waterpas komt te staan. In onze webshop vind je zowel modellen met een standaard ontvanger als met een digitale millimeterontvanger.

 

Wat kun je met een roterende laser?

Een roterende laser gebruik je voor werkzaamheden waarbij haakse of rechte lijnen uitgezet moeten worden. Bijvoorbeeld voor het storten van vloeren, egaliseren van terrein en uitlijnen van hekwerk, maar ook voor werkzaamheden welke onder afschot gemaakt moet worden. De meest efficiƫnte ontvanger bij deze laser is de digitale millimeterontvanger. In de praktijk werk je met deze ontvanger namelijk het snelst. Roterende lasers worden vaak ingezet voor (buiten)werkzaamheden waar met grotere afstanden gewerkt wordt. Ook bij werkzaamheden die een hoge nauwkeurigheid vragen zijn deze lasers geschikt.

 

Controle en kalibratie door Bouwlasersonline

Onze meetinstrumenten worden voordat we ze verzenden volledig door onze specialisten nagekeken. Dat geldt voor alle apparaten: van kruislijnlaser tot roterende laser. Het apparaat krijgt ook altijd een eindkalibratie. Komt het apparaat rechtstreeks van de fabriek, dan neemt de fabriek de kalibratie en eindcontrole op zich. Altijd volgens onze afspraken. Zo ben je ervan verzekerd dat je de hoogste kwaliteit geleverd krijgt.

 

Vaak uit voorraad leverbaar en snel verzonden

Bij Bouwlasersonline vind je roterende lasers van merken als Levelfix, Nedo, Leica en Spectra. De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Als het product op voorraad is en je bestelt voor 15:00, dan streven we ernaar om je bestelling op werkdagen dezelfde dag nog te versturen. Je rekent veilig af via iDeal. Ook afhalen in onze showroom in Nieuwegein is mogelijk.

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling, rembours of bij afhalen in Utrecht.

Normaliter wordt uw bestelling, op ma. tm vr., binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd.

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken.

Vragen & service

Bel: +31 30 26 13 783
App: +31 6 21 36 36 67

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.