opc_loader
Service & reparatie

Rotatielaser

Wat is een rotatielaser?

Een rotatielaser wordt voor verschillende soorten werkzaamheden door aannemers gebruikt in de ruwbouw en binnenbouw. Voorbeelden zijn afschottaken en het plaatsen van grote systeemplafonds (bijvoorbeeld in winkels of kantoorpanden). Rotatielasers hebben een zelfnivellerende functie. De laser wordt automatisch waterpas gesteld. Afhankelijk van je wensen en het merk is het mogelijk om de laser te laten scannen, rotatiesnelheden te wijzigen, de laser automatisch uit te lijnen en meer functies aan te passen om een klus nog makkelijker en nauwkeuriger uit te voeren.

 

Waar moet een goede rotatielaser aan voldoen?

Bij een goede rotatielaser zijn stof- en waterdichtheid, nauwkeurigheid en een groot bereik erg belangrijk. Daarnaast heeft elke rotatielaser een ontvanger nodig. Dat kan een standaard ontvanger zijn of digitale millimeterontvanger, maar ook een machineontvanger. Welke roterende laser je nodig hebt, hangt af van de werkzaamheden die je gaat uitvoeren en het budget. Bij Bouwlasersonline vind je rotatielasers van merken als Spectra, Topcon, Leica en Levelfix met IP65 en hoger. 

 

Kalibratie en eindcontrole door Bouwlasersonline voor verzending 

Onze specialisten kalibreren altijd al onze meetinstrumenten, waaronder rotatielasers, voordat we ze verzenden. Ook voeren we een eindcontrole uit. Zo leveren we de hoogste kwaliteit. We beschikken daarnaast over een eigen reparatie- en hersteldienst voor alle merken. 

 

Bezoek onze showroom in Nieuwegein

Advies nodig? We merken dat onze klanten de beste keuze maken als ze de rotatielaser zelf kunnen zien. Bezoek daarom onze uitgebreide showroom in Nieuwegein, kijk rond en vergelijk. Onze specialisten helpen je graag. Liever via de telefoon? Bel ons op 0302613783 of stuur ons een bericht op WhatsApp via 0621363667. Ook hier geven we je graag persoonlijk advies. 

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling, rembours of bij afhalen in Utrecht.

Normaliter wordt uw bestelling, op ma. tm vr., binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd.

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken.

Vragen & service

Bel: +31 30 26 13 783
App: +31 6 21 36 36 67

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.