opc_loader
Service & reparatie
Radiodetection

Radiodetection apparatuur | Bouwlasersonline.nl


Radiodetection loopt al meer dan 30 jaar voorop in de door haar gekozen technologiegebieden. Gedurende die tijd hebben we nieuwe en innovatieve oplossingen ontwikkeld voor de uitdagingen van onze klanten, die hebben geleid tot de creatie van patenten over de hele wereld. Hieronder vindt u enkele van onze producten, samen met de patenten die erin zijn belichaamd. Meer informatie over patenten die de producten van Radiodetection beschermen, kan worden verkregen door te schrijven naar de Engineering Director van het kantoor van Radiodetection in Bristol, VK.

Resultaat:1
Resultaat:1

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.