opc_loader
Service & reparatie

Bosch GIS 1000C

Artikelnr: 06159940KE

Bosch GIS 1000C thermodetector

Groot meetgebied -40 °C en 1000 °C

Meetnauwkeurigheid van 1°C

Gegevens overdracht via Bluetooth®

Aantal 399,00 369,00 U bespaart: 8%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling, rembours of bij afhalen in Utrecht.

Normaliter wordt uw bestelling, op ma. tm vr., binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd.

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken.

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

Verzendmethode
Bezorgkosten (1 tot 2 dagen):
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Bosch GIS 1000C thermodetector

De thermodetector GIS 1000 C Professional meet en documenteert nauwkeurig oppervlaktetemperatuur en omgevingscondities. De geïntegreerde camera documenteert gemeten waarden in foto's en mocht er weinig licht zijn, dan zorgt de heldere LED voor betere opnames. Gegevens kunnen ook direct via Bluetooth® worden overgebracht naar een smartphone of tablet met behulp van de gratis Measuring Master-app voor gemakkelijk documenteren en delen. Dual Power Source-technologie maakt het mogelijk om zowel een Li-Ion-accu van 12 V als gewone alkalinebatterijen te gebruiken. De Bosch GIS 1000 C thermodetector is ideaal voor veel toepassingen voor een groot aantal professionals, zoals het vaststellen van het risico van schimmelvorming, het controleren op warmtebruggen en het opsporen van oververhitte zekeringen.

Uitgerust met omgevingssensor

Samen met het meten van oppervlaktetemperaturen past de snel acclimatiserende omgevingssensor van de GIS 1000 C Professional zich ook aan de omgevingstemperatuur aan. Dit zorgt voor het nauwkeurig meten van kamertemperatuur en relatieve luchtvochtigheid. Deze beschikt over een duidelijke gebruikersinterface die een intuïtieve bediening mogelijk maakt en zeer nauwkeurige resultaten bij een breed meetbereik tussen -40 °C en 1000 °C levert.
 

Garantie:

Voor al het professionele blauwe elektrisch gereedschap geldt een garantie van 3 jaar, mits de aankoop binnen 4 weken geregistreerd is op www.bosch-professional.com/nl/nl/service/garantie.
Uitgesloten daarvan zijn industriële accuschroevendraaiers, hoogfrequentie- en persluchtgereedschap, accupacks, oplaadapparaten en bijgeleverde accessoires.
Voor professionele Bosch Lithium-Ion-accu's is een 2 jaar accu premium service, mits het artikel binnen 4 weken na aankoop is geregistreerd.

Specificaties
Specificaties
Displaygrootte 2,8"
Meetbereik -40 °C … +1000 °C
Werkbereik 0,1 – 5 m
Resolutie 0,1 °C
Meetnauwkeurigheid IR ± 1,0 °C
Meetnauwkeurigheid relatieve luchtvochtigheid ± 2%
Geheugen >200 foto's
Gegevensoverdracht microUSB, Bluetooth™, Bluetooth™ Smart
Elektrische voeding 12V Li-ion accu
Gebruiksduur max 5 uur
Gewicht 0,56 kg

Leveringsomvang
GIS 1000C
USB-kabel
1,5 Ah 12V Li-Ion accu
Li-ion lader
L-BOXX incl. inlay

Downloads:


Bosch GIS1000C gebruiksaanwijzing

Bosch Measuring Master App Android

Bosch Measuring Master App IOS

Meer binnen categorie: Bosch |  Meer binnen categorie: Warmtebeeld camera

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.