opc_loader

Bosch GIM 120

Artikelnr: 0601076800
Bosch

Bosch GIM 120 hellingsmeter

Geeft helling aan in graden, procent of mm/m

Hold-functie voor het fixeren van een gemeten waarde

Aantal 155,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling, rembours of bij afhalen in Utrecht.

Normaliter wordt uw bestelling, op ma. tm vr., binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd.

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken.

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67‬

Verzendmethode
Bezorgkosten (1 tot 2 dagen):
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Bosch GIM 120 waterpas

De Bosch GIM 120 waterpas heeft 2 buisniveaus welke onder een hoek van 90° staan en geeft daarnaast ook de helling waarin het waterpas ligt digitaal aan. Het beeld op het display van de Bosch GIM 120 roteert automatisch 180° als het waterpas ondersteboven gehouden wordt, zodat deze ook goed leesbaar blijft als je boven het hoofd moet werken. Tevens is de display van de GIM 120 verlicht, wat ideaal is voor taken in moeilijke of donkere gebieden. D.m.v. een hoorbare toonindicator wordt er kenbaar gemaakt, dat het waterpas onder een hoek van  0°, 90°, 180° of 270° staat. De Bosch GIM120 inclinometer heeft ook een hold / copy-knop en geheugen om doelwaarden over te dragen naar andere werklocatie. De Bosch GIM 120 heeft een nauwkeurigheid van ± 0,05 °. Met de Bosch GIM60 krijgt u een nauwkeurig hellings waterpas met robuuste behuizing en IP 54-bescherming, om hem te beschermen tegen stof op werkplekken en welke metingen in graden, procent of voet en inches weer kan geven. De Gim 120 inclinometer wordt standaard geleverd met stevige opberghoes.

Specificaties

Specificaties:


Lengte 1.200 mm
Nauwkeurigheid bij hoeken van 0° en 90° ± 0,05°
Nauwkeurigheid bij hoeken van 1° tot 89° ± 0,2°
Afleesmogelijkheid 0,1°
Meetbereik 0° tot 360°
Aflezing Digitaal
Passerpunten Nee
Gewicht 0,9 kg

Leveringsomvang:

GIM 120 inclinometer
Stevige transporthoes
Meer binnen categorie: Bosch |  Meer binnen categorie: Hoekmeter

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.