opc_loader
Service & reparatie

Hyt PD715Ex (ATEX)

Neem contact op voor de levertijd en frequenties

Hytera PD715Ex

  Waterdichte digitale VHF / UHF portofoon. Explosie vrij (ATEX)

  Man down alert met GPS functie

Frequentie

  • VHF
  • UHF
Aantal 1.150,00 1.025,00 U bespaart: 11%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Hytera PD715Ex VHF/UHF

De Hytera PD715Ex handheld digitale portofoon bieden veilige, betrouwbare communicatie en zijn ontworpen om te voldoen aan de Europese Atex-richtlijnen, FM-normen en IEC-normen, perfect voor zware omgevingen die intrinsiek veilige apparaten vereisen. Zowel de radio als de batterij zijn ingekapseld om ervoor te zorgen dat alle interne verbindingen worden beschermd en afgesloten tegen gevaarlijke explosieve gassen en stofdeeltjes. Dankzij de nieuwste audiotechnologie en ingebouwde luidspreker biedt de PD715Ex je een uitstekende geluidskwaliteit en ruisonderdrukking.

Geweldige geluidskwaliteit

Met de ingebouwde digitale technologie levert de PD715Ex een uitstekende geluidskwaliteit, zelfs in lawaaierige omgevingen en aan de buitenste rand van radiodekking.

Beter gebruik van het frequentiebereik

Dankzij de TDMA werkwijze, de PD715Ex maakt het mogelijk om de beschikbare bandbreedte te configureren met dubbele kanaalcapaciteit van conventionele analoge radio. Dit heeft een duidelijk verzachtende effect op het verhogen van spectrumschaarste.

ATEX

De PD715Ex is ontworpen om te voldoen aan de Europese Atex-richtlijnen en is explosie vrij (ATEX) Gas II 2G Ex ib IIC T4, Stof II 2D Ex tb IIIC T120°C IP6X

Man down alert met GPS functie

Aan de bovenzijde van de Hytera PD715Ex zit een oranje noodknop (Man down functie), hiermee start u snel een alarmeringsprotocol om andere gebruikers te informeren over een calamiteit. Middels de ingebouwde GPS kunt u  alle gebuikers snel lokaliseren.

Programmeren

Wij kunnen deze portofoon programmeren zoals u het wilt, hoog/laag vermogen, 1 tot 16 kanalen met eventueel een PL-code. Graag van te voren contact over wat erin de portofoon geporgrammeerd moet worden.

VHF of UHF?

VHF portofoons werken op een frequentie tussen de 136-174 MHz en kunnen hiermee vaak verder weg dan UFH portofoons, mits ze vrij zicht hebben, dit type portofoon wordt het beste gebruikt op open bouwterreinen, buiten evenementen, golfbanen, e.d. UHF portofoons werken op een frquentie van 400-512 MHz, komen vaak wat minder ver, maar door de zeer hoge frequentie makkelijker door gebouwen heen, glas blijft echter moeilijk. UHF portofoons kunnen ook buiten gebruikt worden. Dit type portofoon past het beste  bij inpandige werkzaamheden of in vol gebouwde gebieden.
Specificaties

Specificaties:

Frequentie VHF of UHF (programeerbaar naar wens)
Zendvermogen 1 W
Kanalen 1024 kanalen 16 zones
Kanaalscheiding 12,5 kHz
Voeding Li-ion accupack
Bedrijfsduur 14 Uur
Gewicht 485 g
Afmeting 141 x 55 x 37 mm
IP-classificatie IP 67

Leveringsomvang:

PD715Ex VHF of UHF
Accu Li-ion
Lader
Laad cradle
Polsband
Riemclip
Meer binnen categorie: Hytera |  Meer binnen categorie: Met vergunning

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.