opc_loader
Service & reparatie

Communicatie| Bouwlasersonline.nl

Neem contact op voor alle mogelijkheden, merken, levertijd en frequenties

Een portofoon en mobilofoon zijn veelgebruikte communicatiemiddelen in de bouw. Bouwlasersonline is gespecialiseerd in communicatie apparaten voor de bouw. In ons assortiment vindt u zowel vergunningsvije als vergunnings portofoons en mobilofoons. Vragen of advies nodig? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen graag. 

Waarom een portofoon en geen GSM?

De mobiele telefoons is inmiddels onmisbaar en hebben hun plaats ook in de bouw ingenomen. Maar als het gaat om werkplekken waar betrouwbare communicatie vereist is om zo de productiviteit, efficiëntie en zelfs veiligheid te garanderen, dan kunnen mobiele telefoons niet concurreren. Een van de problemen met mobiele telefoons is dat ze de signaalsterkte verliezen namate deze verder van de zendmast komt bijvoorbeeld in landelijke gebieden en wegvallen. Een GSM is veel gevoeliger voor vuil, water, vallen en stoten, portofoons voor de bouw zijn hierop berekend en hebben hie veel minder last van.

Bouwlasersonline.nl

Onze kennis van deze optische instrumenten bieden je de mogelijkheid om een juiste keuze te maken. Neem daarom bij twijfel contact met ons op. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.