opc_loader
Service & reparatie

Outlet / Occassion | Bouwlasersonline.nl

In de outlet van Bouwlasersonline vindt u een uitgebreid assortiment van uitlopende, demonstratie / showroom en gebruikte instrumenten. Hieronder vindt u alle artikelen die wij momenteel beschikbaar hebben. Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste, outlet lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. 

Resultaat:1
Resultaat:1

Topcon Outlet

In ons assortiment vindt u goed onderhouden Topcon meetinstrumenten. Regelmatig vindt u bouwlasers, waterpassen en lijnlasers in onze outlet van het merk Topcon. In de outlet vindt u gebruike meetinstrumenten die goed onderhouden zijn. Daarom zit er op deze artikelen een garantietermijn van drie maanden. 

Leica Outlet 

In ons assortiment vindt u goed onderhouden Leica meetinstrumenten. Regelmatig vindt u bouwlasers, waterpassen en lijnlasers in onze outlet van het merk Leica. In de outlet vindt u gebruike meetinstrumenten die goed onderhouden zijn. Daarom zit er op deze artikelen een garantietermijn van drie maanden. 

Bouwlaser kopen bij bouwlasersonline.nl

Met een bouwlaser wordt het makkelijker om metingen te verrichten. Een meting met een bouwlaser is efficiënt en nauwkeurig, dit apparaat is dus onmisbaar in de bouw of in de industrie. Bouwlasers zijn verkrijgbaar in meerdere merken, uitvoeringen en prijzen. Daarnaast zijn de apparaten zowel binnen als buiten te gebruiken. LTC heeft bouwlasers van ondere andere Leica, Topcon, Nedo en Spectra.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.