opc_loader
Service & reparatie

Jalon | Bouwlasersonline.nl

Een jalon is onmisbaar bij het landmeten. Een jalon is een rood-witte stok met een stalen punt. Bij bouwlasersonline kun je terecht voor veel verschillende moddelen jalons, zo hebben wij houten jalons, stalen jalons en fiberglas jalons. 

Laserbaak kopen? 

Wil jij een laserbaak kopen? Bij ons vind je laserbaken in verschillende uitvoeringen. Al onze instrumenten zijn ontworpen voor het intensieve gebruik op de bouw. Een betrouwbaar vergrendelingsmechanisme garandeert dat de telescoopelementen goed vast-klikken. Daarnaast bieden wij ook waterpasbaken aan van Nedo. 

Laser of statief accessoires? | Bouwlasersonline.nl

Ben jij op zoek naar een laser accessoire of een statief accessoire? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze kennis van zaken zullen je een juiste keuze doen maken. Neem daarom als het je niet duidelijk is beslist contact met ons op. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.