opc_loader
Service & reparatie

Topcon DL 500 serie

Artikelnr: 21121X1A1

Productie op bestelling neem contact op voor de levertijd

Topcon DL-500 serie digitaal waterpasinstrument

28X of 32X vergroting

Voorzien van eersteklas optiek 36 of 45 mm

Intern geheugen voor 2000 metingen

Vergroting
Aantal 2.300,00 2.185,00 U bespaart: 5%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Topcon digitale waterpasinstrumenten

De Topcon DL-500 serie digitale waterpasinstrumenten maximaliseren de werkefficiëntie en minimaliseren menselijke fouten, en bieden consistente meetnauwkeurigheid en snelheid, ongeacht de vaardigheidsniveaus van de gebruiker. De Topcon DL-500 is uitgerust met geavanceerde Random-Bidirectional (RAB) coderingstechnologie en een optimaal digitaal verwerkingsalgoritme, uitzonderlijke meetnauwkeurigheid, stabiliteit en snelheid, onder verschillende omgevingsomstandigheden. Zelfs wanneer baak oppervlak gedeeltelijk gearceerd is, of bij weinig licht tot 20 lux. Meten met de DL-500 is zeer eenvoudig, slechts met één enkele druk op de knop en de meting is onmiddellijk zichtbaar in het scherm van de Topcon DL-500.  Vooraf geïnstalleerde meetprogramma's ondersteunen verschillende taken en bijbehorende berekeningen. Het interne geheugen slaat de gegevens op die direct naar een computer kunnen worden overgebracht, waardoor menselijke fouten worden geëlimineerd.

Wave-and-Read:

Normaliter dient bij het maken van een meting met een digitaal waterpasintrument de barcode baak rechtop te staan om en zo exact mogelijke meting te verrichten. Topcon heeft in de DL-500 serie de Wave-and-read technologie ingebouwd, wat de Topcon DL-500 in staat stelt een indirecte meting te maken. De RAB-barcodebaak dient van voor naar achteren gezwaaid te worden, de Topcon DL-500 leest automatisch de hoogten en geeft deze waarde weer op het scherm. De aflezing van de barcode baak wordt het kleinst wanneer deze verticaal staat.  Deze technologie is de eerste ter wereld en maakt foutloze metingen mogelijk.

Reparatie en kalibratie:

Elke meetapparaat, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen serviceruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties  DL-503 DL-502
Vergroting 28X 32X
Objectief Diameter 36mm 45mm
Kortste afstand tot doel 1,5m  
Intern geheugen 2.000 punten  
Data output RS232
Bereik 1,6 –100 m (electronisch)
Horizontale randaflezing Gon
Nauwkeurigheid afstandsmeting D<= 10m ±10 mm / 10m
Compensator werkbereik 15'
Standaard afwijking voor 1 km dubbele waterpassing 2 mm  (0,8 mm met invarbaak) 1mm (0,6 mm met invarbaak)
IP-classificatie X4
Gewicht 1,85 kg  

Leveringsomvang
Topcon DL-502 of DL-503
Schietlood
Accu
Lader
Koffer

 

Downloads:

Topcon DL serie gebruiksaanwijzing

Topcon DL serie brochure

Meer binnen categorie: Topcon |  Meer binnen categorie: Digitaal waterpas

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.