opc_loader
Service & reparatie

Digitale waterpas | Bouwlasersonline.nl

Verbeter uw werkroutines en verhoog uw productiviteit met het digitale waterpas. Alle metingen worden opgeslagen en kunnen naar een PC worden gedownload voor verdere verwerking met Microsoft Excel. De verschillende calculatie-opties geven u enorm veel flexibiliteit. Deze digitale waterpasinstrumenten vereenvoudigen waterpaswerkzaamheden aanzienlijk.

Resultaat:1
Resultaat:1

Waterpas digitaal: Welke heb ik nodig?

Let er bij het kiezen van een waterpas instrument op dat er instrumenten zijn met verschillende nauwkeurigheden en opslag mogelijkheden. Het vermijden van dure meetfouten kan je veel geld besparen. Een ingebouwde tilt-sensor voorkomt dat het systeem metingen doet, als je het buiten het bereik van de compensator activeert. Door deze veiligheidscontrole krijgt u altijd nauwkeurige resultaten.

Bouwlasersonline.nl

Neem gerust contact met ons op, als er twijfel is in je beslissing, bij het kiezen van een waterpas. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.