opc_loader
Service & reparatie

Nedo Z32

Artikelnr: 460756
Uit voorraad leverbaar

Nedo Z32 waterpasinstrument

32X vergroting

IP-X6 waterdichte behuizing

Hoogwaardige lucht gedempte compensator

Set

  • Geen
  • Incl. statief en baak + €99,00
Aantal 325,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Nedo Waterpasinstrumenten

Waterpasinstrumenten worden gebruikt voor het bepalen van hoogteverschillen.De belangrijkste onderdelen zijn het rond de verticale as draaibare vizier met dradenkruis, de horizontale randaflezing voor het overbrengen van hoeken en de libel, met behulp waarvan het waterpasinstrument via een driepoot horizontaal wordt afgesteld. Automatische waterpasinstrumenten beschikken bovendien overeen compensator die binnen een klein bereik het waterpasinstrument automatisch exact horizontaal afstelt. Om een eindeloos op en neer pendelen van de optiek te vermijden, zijn de compensatoren uitgerust met een dempingssysteem. In waterppasinstrumenten zijne er luchtgedempte en magnetische gedempte compensatoren, luchtgedempte compensatoren zijn kwalitatief hoogwaardiger; magnetisch gedempte compensatoren zijn de voordeligere oplossing. Als vuistregel geldt: de vergroting moet overeenkomen met de afstand tot het doel in meters. Voor de eisen op de bouw is gebleken dat waterpasinstrumenten met een 24- of 28-voudige vergroting ideaal zijn. Waterpasinstrumenten met een 20-voudige vergroting vormen prijstechnisch een interessant alternatief, maar zijn vaak niet toereikend. Voor ingenieurs toepassingen worden hoofdzakelijk  waterpasinstrumenten met een 28- of 32-voudige vergroting toegepast.

Nedo Z-serie:

De nieuwe Nedo Z-serie waterpasinstrument lijn bestaan uit de Z-24 en Z-32, zijn voorzien van eersteklas optiek met een 24 of 32- voudige vergroting, een groot bijzonder lichtsterk objectief van 36mm en de hoogwaardige, robuuste, luchtge- dempte compensator en het robuuste, straalwaterdichte metalen behuizing, die voldoet aan de IP-classificatie IP X6 kenmerken de waterpasinstrumenten van de Z-serie. De Nedo Z-24, Z-28 en Z-32 zijn hoogwaardige bouwwaterpassen die beantwoorden aan de aller- hoogste eisenen zijn ontworpen voor gebruik onder uiterst zware omstandigheden zoals stof en regen. De gewenste vergroting van de Nedo Z-serie waterpasinstrumenten is te kiezen in het artikeloptie "vergroting". De Nedo Z-24 en Z-32 zijn ook als set leverbaar incl. bouwstatief en waterpasbaak van 5m, dit kunt u aangeven in artikeloptie "set"

Reparatie en kalibratie:

Elke meetapparaat, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen serviceruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties Z-32
Vergroting 32X
Diameter objectief 36mm  
Kortste afstand tot doel 0,65m  
Horizontale randaflezing Gon
Compensator werkbereik 15'
Standaard afwijking voor 1 km dubbele waterpassing 1,0mm
IP-classificatie X6
Gewicht 1,26 kg  

Leveringsomvang
Z32
Lensbeschermkap
Schietlood
Koffer

 

Downloads:

Nedo catalogus

Meer binnen categorie: Nedo |  Meer binnen categorie: Waterpas

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.