opc_loader
Service & reparatie

Bosch Waterpas GOL serie

Artikelnr: 0601068400

Bosch Gol-serie waterpasinstrumenten

20X, 26X of 32X vergroting

Premium waterpasinstrument

Lichtsterk objectief voor een scherp beeld van het doel

Vergroting
Set
Aantal 180,00 169,00 U bespaart: 6%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

Verzendmethode
Bezorgkosten (1 tot 2 dagen):
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Bosch Waterpasinstrumenten

Waterpasinstrumenten worden gebruikt voor het bepalen van hoogteverschillen.De belangrijkste onderdelen zijn het rond de verticale as draaibare vizier met dradenkruis, de horizontale randaflezing voor het overbrengen van hoeken en de libel, met behulp waarvan het waterpasinstrument via een driepoot horizontaal wordt afgesteld. Automatische waterpasinstrumenten beschikken bovendien over een compensator die binnen een klein bereik het waterpasinstrument automatisch exact horizontaal afstelt. Om een eindeloos op en neer pendelen van de optiek te vermijden, zijn de compensatoren uitgerust met een dempingssysteem. In waterppasinstrumenten zijne er luchtgedempte en magnetische gedempte compensatoren, luchtgedempte compensatoren zijn kwalitatief hoogwaardiger; magnetisch gedempte compensatoren zijn de voordeligere oplossing. Als vuistregel geldt: de vergroting moet overeenkomen met de afstand tot het doel in meters. Voor de eisen op de bouw is gebleken dat waterpasinstrumenten met een 26- of 32-voudige vergroting ideaal zijn. Waterpasinstrumenten met een 20-voudige vergroting vormen prijstechnisch een interessant alternatief, maar zijn vaak niet toereikend.

Bosch Gol-serie:

De Bosch Gol-serie waterpasinstrument lijn bestaan uit de Gol 20D, Gol 26D en Gol 32D en zijn voorzien van eersteklas lichtsterk objectief voor een scherp beeld, met een 24, 28- of 32- voudige vergroting. De Bosch Gol-serie is uitgerust met een hoogwaardige, magneetgedempte compensator. De Bosch Gol-serie is perfect voor normale bouw toepassingen; de gewenste vergroting van de Bosch Gol-serie waterpasinstrumenten is te kiezen bij de artikelopties. De Bosch Gol-serie is ook als set leverbaar incl. bouwstatief en waterpasbaak van 5m, dit kunt u ook aangeven bij de artikelopties.

Reparatie en kalibratie:

Elke meetapparaat, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen serviceruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties GOL 20D GOL 26D GOL 32D
Vergroting 20X 26X 32X
Diameter objectief 36mm  
Kortste afstand tot doel 0,3m  
Horizontale randaflezing Graden  
Compensator werkbereik 15"  
Standaard afwijking voor 1 km dubbele waterpassing 2,5mm 1,5mm 1,0mm
IP-classificatie 54  
Gewicht 1,5 kg  

Leveringsomvang
GOL 20,26 of 32
Lensbeschermkap Altijd
Schietlood Altijd
Koffer Altijd
Bouwstatief Bij set
Waterpas E-baak 5m Bij set

 

Downloads:

Bosch GOL serie gebruiksaanwijzing

Meer binnen categorie: Bosch |  Meer binnen categorie: Waterpas

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.