opc_loader
Service & reparatie

Total station | Bouwlasersonline.nl

De Total-Station dankt zijn naam aan het feit dat hij alle dimensies meet. Dit optische instrument is te gebruiken om in horizontale (Links/Rechts) en verticale (Op/Neer) richting hoeken uit te zetten en in de gekozen richting een nauwkeurige afstand te meten. Er is hierdoor op een willekeurige plaats in de zicht ruimte een punt aan te wijzen of op te meten. Total-Station’s  behoeven voor een efficiënte werking de bijbehorende software en eventueel een externe computer. Met behulp van de software is een bouwplaats, heipalen plan, ankers in beton vloer, wegen plan, enz. uit te zetten. De ontwerpen van de architect neem je mee naar de bouwplaats en zet alles met een hoge nauwkeurigheid uit.

Resultaat:1
Resultaat:1

Topcon total station

Ons assortiment bevast total stations van meerdere merken. Welk instrument en software er bij je werkzaamheden en wensen past leggen we je graag uit. Neem daarom voor het maken van goede keuze contact met ons op. Wij helpen je graag.

Welke instrument heb ik nodig?

Een keuze maken voor een geschikte Total-Station voor je klus is niet in een paar woorden te vatten. Al je wensen voor het 3D inmeten en uitzetten zijn wel te verwezenlijken.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.