opc_loader
Service & reparatie

Leica builder 100

Artikelnr: 77272X
Staat in bestelling levertijd 2-3 dagen

Leica Builder 100 serie Theodoliet

30X vergroting

Voorzien van een Li-ion accu

Met laser loodpunt

Nauwkeurigheid

  • 9" Builder 109
  • 6" Builder 106 + €600,00
Aantal 4.150,00 3.850,00 U bespaart: 7%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Builder 100 - Als je moet kunnen bouwen op hoeken en uitlijningen

De Leica Builder 100 serie beschikt over een laserlood voor simpel en snel opstellen boven een stramien. De twee-assige compensatie welke een bereik heeft van ± 3’ voorkomt foutieve metingen mocht de theodoliet iets uit de bel, hierdoor staat de Leica Builder 100 voor garrant voor nauwkeurig werken. M.b.v. de ongelimiteerde fijnafstelbediening bereikt u niet ineens het eind van de as verdraaiing waardoor de theodoliet opnieuw ingesteld dient te worden. De Leica Builder 100 geeft een accoustische signaal aanduiding voor hoeken van 90°. De grote display met de grafische hulp bij het waterpasstellen van de Leica Builder 100 zorgt voor een snelle en zeer eenvoudige setup. Al deze features samen met de waterdichtheids IP55-rating is de builder 100 een uitstekende theodoliet voor de bouw. De Leica Builder 100 is er in twee nauwkeurigheden een nauwkeurigheid van 9 arc seconde "Builder 109" en met een nauwkeurigheid van 6 arc seconde "Builder106", dit kunt u aangeven bij artikeloptie "nauwkeurigheid".

Electronische buisniveaus

De Leica Builder 100 serie beschikt over een groot grapische display, waar op alle informatie goed op af is te lezen. Zo heeft Leica er ook voor gekozen de traditionele buisniveaus welke gebruikt worden om de theodoliet waterpas te stellen te vervangen voor digitale libellen. Het grote voordeel hiervan is dat de theodoliet niet meer 180 gedraait hoeft te worden, op de display komen 2 buisniveaus weergegeven samen met de drie stelschroeven van het voetschroevenblok. Tevens word er aangegeven welke stelschroef welke kant op gedraait moet worden om de Leica Builder 100 waterpas te stellen.

Reparatie en kalibratie:

Elke meetapparaat, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen serviceruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Vergroting 30X
Diameter objectief 40mm  
Kortste afstand tot doel 1,60m  
Horizontale randaflezing Gon / Graden
Compensator werkbereik -
Hoeknauwkeurigheid 9" of 6"
Richtlaser -
Loodrichter Laser
Voeding Li-ion accu
Bedrijfsduur 20 uur
IP-classificatie 55
Gewicht 4,4 kg  

Leveringsomvang
Builder 109 of 106
Regenhoes
Li-ion pack
Lader
Koffer

Downloads:

Leica Builder serie gebruiksaanwijzing

Leica Builder serie brochure

Meer binnen categorie: Leica |  Meer binnen categorie: Theodoliet

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.