opc_loader
Service & reparatie

Theodoliet | Bouwlasersonline.nl

De optische instrumenten hebben wij verdeeld in drie type instrumenten. De waterpas kijker, theodoliet en total station. Waterpas instrumenten leveren wij met een pendelende compensator. Theodolieten zijn met compensator en richt laser leverbaar. Deze optische instrumenten behoeven geen bijbehorende registratie middelen. De Total Station is in staat een willekeurige plaats in de ruimte te meten en aan te wijzen. Deze optische instrumenten behoeven voor een efficiënte werking de bijbehorende software en eventueel computer.

Resultaat:1
Resultaat:1

Welke instrument heb ik nodig?

2D – Theodoliet. Het optische instrument voor het meten en uitzetten van hoeken is de Theodoliet. Dit optische instrument is te gebruiken om in horizontale (Links/Rechts) en verticale (Op/Neer) richting hoeken uit te zetten dan wel in te meten. Theodolieten zijn zowel met een optisch lood als laserlood te krijgen, voor het positoneren van de theodoliet. Voor het eenvoudig uitrichten heeft Topcon de DT-L serie uitgebracht, deze theodoliet heeft een richtlaser in de kijker. Hierdoor kan er snel gezien worden waarop gericht wordt zonder door de kijker te kijken.

Bouwlasersonline.nl

Onze kennis van zaken zullen je een juiste keuze doen maken. Neem daarom als het je niet duidelijk is beslist contact met ons op. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.