opc_loader
Service & reparatie

Prismastok en houder | Bouwlasersonline.nl

Bij bouwlasersonline vindt je prismastokken en houders voor de meest voorkkomende merken Leica, Topcon, Zeiss, ed. Voor een vaste opstelling op statief wordt er een stelschroevenblok met 3-poot adapter gebruikt, voor een mobiele opstelling een telescopische prismastok; eventueel met twee-been statief.

Resultaat:1
Resultaat:1

Welke prisamstok heb ik nodig?

Leica heeft een eigen snelklem aansluiting, dit is een van de weinige afwijkende. Veruit de meeste hebben een 5/8" draad aansluiting. Mocht u hulp nodig hebben bij de keuze, neem dan contact met ons op.

Bouwlasersonline.nl

Onze kennis van deze optische instrumenten bieden je de mogelijkheid om een juiste keuze te maken. Neem daarom bij twijfel contact met ons op. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.