opc_loader
Service & reparatie

Optische Instrumenten | Bouwlasersonline.nl

De optische instrumenten hebben wij verdeeld in drie type instrumenten. De waterpas kijker, theodoliet en total station. Waterpas instrumenten leveren wij met een pendelende compensator. Theodolieten zijn met compensator en richt laser leverbaar. Deze optische instrumenten behoeven geen bijbehorende registratie middelen. De Total Station is in staat een willekeurige plaats in de ruimte te meten en aan te wijzen. Deze optische meetinstrumenten behoeven voor een efficiënte werking de bijbehorende software en eventueel computer.

Welke optisch instrument heb ik nodig?

1D - Waterpas instrument. Het optische instrument voor het overbrengen van hoogtes is het waterpas instrument.

2D - Theodoliet. Het optische instrument voor het meten en uitzetten van hoeken is de Theodoliet.

3D - Total station. Het optische instrument voor het meten en uitzetten van hoeken en afstanden is de Total Station.

Bouwlasersonline.nl

Onze kennis van deze optische instrumenten bieden je de mogelijkheid om een juiste keuze te maken. Neem daarom bij twijfel contact met ons op. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.