opc_loader
Service & reparatie

Nedo Acceptor M

Artikelnr: 430335
Korte levertijd 1 à 2 dagen

De Nedo Acceptor M machine ontvanger

Aflezing via grote heldere LED's

Voorzien van hellingscompensator

Magneetbevestiging

Aantal 1.639,00 1.346,00 U bespaart: 18%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Nedo AcceptorM machine ontvanger

De Nedo AcceptorM is de eerste compacte laserontvanger met automatische kantelcompensatie. Naast het weergeven van de positie van het snijblad van de machine ten opzichte van een ingesteld referentiepunt, compenseert de ontvanger automatisch ook fouten veroorzaakt door de helling tot een hoek van 30° van de graafarm. De Nedo AcceptorM maakt gebruik van geavanceerde elektronische niveausensoren om automatisch de afwijking welke wordt veroorzaakt door de scheefstand van de graafarm te compenseren. Er zijn 3 nauwkeurigheidsinstellingen te kiezen op de Nedo AcceptorM,  een voor elk type werkterrein. Grote en heldere LED's maken een comfortabele aflezing vanuit de cabine van de graafmachine mogelijk. Dankzij het extra lange ontvangstgebied van 190 mm kan deze ontvanger op verschillende machines worden gebruikt, van kleine graafmachines tot grotere graafmachines, bulldozers enz. De Nedo AcceptorM laserontvanger, werkt alle roterende roodlicht lasers en heeft een sterk en duurzaam gefreesd metalen frame dat is gebouwd voor zware werk omstandigheden. De Nedo AcceptorM heeft een eenvoudige en betrouwbare bevestiging op de graafmachine-arm met 12 zeer krachtige magneten, ter bescherming tegen het wegglijden zijn er rubber noppen ingebouwd.

Reparatie en kalibratie:

Elke meetapparaat, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen serviceruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Ontvangt laser kleur Rood
Soort laserlicht Rotatie
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Lengte ontvangst sensor 190mm
Ontvangsthoek 200°
Werkbereik >500 m
Nivelleernauwkeurigheid ± 4 mm / ± 8 mm / ± 12 mm
Display -
LED's Voorzijde
Stof- en spatwaterbescherming IP 66
Elektrische voeding 1 x 1,5V D-cel batterij
Gebruiksduur max >45 h
Gewicht 0,50 kg

Leveringsomvang
AcceptorM machineontvanger
1 x D-cel batterij
Koffer

Downloads:

Nedo catalogus

Meer binnen categorie: Nedo |  Meer binnen categorie: Machine ontvanger

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.