opc_loader
Service & reparatie

Machine ontvanger | Bouwlasersonline.nl

Zodra er een roterende laser ontvangen moet worden voor het positioneren van een machine noemen we dit een Machine ontvanger. Deze ontvanger zal over het algemeen een lange ontvangst sensor hebben en in veel gevallen rondom kunnen ontvangen. Monteer je de ontvanger aan een machine dan is deze vaak door de machine ontvanger te sturen.

Resultaat:1
Resultaat:1

Welke machine ontvanger heb ik nodig?

De volgende zaken van de machine ontvanger zijn bepalend voor je keuze; Bevestiging aan je machine, ontvangst hoek, kantel indicatie, stroom voorziening en de mogelijkheid het apparaat te verbinden met de hydrauliek van je machine of op afstand uit te lezen.

  • Bevestiging aan je machine met klemmen of magnetisch.
  • Met welke hoek kijkt de ontvanger om zich heen. Is dit 360 graden rondom of met een kleinere hoek.
  • Geeft de ontvanger aan of deze recht op het aardoppervlak staat of scheef.
  • Zijn er batterijen, een accu of een aansluiting op je machine nodig voor de stroom voorziening.
  • Is de machine ontvanger te koppelen aan een hydraulisch systeem (bij het gebruik op een kilver)
  • Is een extern display nodig in bv. de kabinet.

Bouwlasersonline.nl

Bij machine ontvangers zijn een aantal zaken aan dit apparaat te koppelen. Neem daarom voor het maken van een succesvolle keuze contact met ons op. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.