opc_loader
Service & reparatie

Leica RGR 200

Artikelnr: 866090
Uit voorraad leverbaar

Leica Lino RGR200 handontvanger

Werkt op rood en groenlicht lijn projectielasers

Groot LCD-scherm met achtergrondverlichting

Aan de bovenzijde ingebouwde heavy-duty magneten

Aantal 179,00 165,00 U bespaart: 8%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Leica Lino RGR200 handontvanger

Met de Leica Lino RGR200 lijnlaser handontvanger kunnen gebruikers van o.a. de Lino L2R, L2G, L2P5, L2P5G, L6R en L6Ge zelfnivellerende kruislijnlaser de lijn op grotere afstand met precisie blijven ontvangen. De Leica Lino RGR200 maakt lijnlaserdetectie mogelijk op afstanden tot 70m. En breidt de werking buiten uit, in omstandigheden met fel licht, of vangt de stralenbundel in de lucht op als er geen oppervlak is om de straal te zien. Het grote LCD-scherm met achtergrondverlichting zorgt ervoor dat deze ten alle tijden goed is af te lezen, zelfs in donkere werkgebieden of buiten in de volle zon. In de display wordt ook het batterijniveau weergegeven. De LED-pijlindicatoren aan de achterzijde van de ontvanger maken deze nog flexibeler, en met de volume regelbaar kan het audiosignaal naar wens worden ingesteld. Met de nauwkeurigheidsknop kan de gewenste nauwkeurigheid ingesteld worden; fijne ( ± 1 mm) of grove (± 3 mm) instelling. Voor montagemogelijkheden heeft de ontvanger aan de bovenzijde ingebouwde heavy-duty magneten die stevig op metalen oppervlakken kunnen worden bevestigd, zodat ze gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd op installaties met verlaagd plafond.

Let op!:

Pas wel op met het bestellen van een handontvanger voor een lijnprojectie laser. Niet alle merken lasers kunnen samen werken met alle ontvangers. Zo is er een verschil in rood en groenlicht lasers, dit is eenvoudig te zien. Maar er zit ook verschil in de zendfrequentie van de laser. Wanneer een projectie lasers in de ontvangerstand staat, gaat het laserlicht op hoge snelheid knipperen. Een ontvanger voor een projectielaser heeft een bepaalde reikwijdte waarbinnen deze een frequentie kan ontvangen. Dit kan voor verschillende lasers afwijken. Als u het niet zeker weet of uw laser geschikt is voor deze ontvanger, neem dan contact met ons op of kom langs en probeer het uit.

Specificaties
Specificaties
Ontvangt laser kleur Rood en Groen
Soort laserlicht Projectie
Werktemperatuur -10°C tot +40° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Lengte ontvangst sensor 85 mm
Werkbereik 2 - 80 m
Nivelleernauwkeurigheid ± 1 mm / ± 3 mm
Display Voor- en achterzijde
LED's -
Stof- en spatwaterbescherming IP 65
Elektrische voeding 2 x 1,5 V LR6 (AA)
Gebruiksduur max >40 h
Gewicht 0,25 kg

Leveringsomvang
RGR200 Handontvanger
Baakklem
2 x 1,5 V LR6 (AA)
Meer binnen categorie: Bosch |  Meer binnen categorie: Projectielaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.