opc_loader
Service & reparatie

Birdy HD2G

Artikelnr: B91251289
Uit voorraad leverbaar

De Birdy HD2G Greenhandontvanger

Werkt op groenlicht lijn projectielasers

LCD aan de voor- en LED weergave aan de zij- en achterkant

Standaard geleverd met baakklem

Laserkleur

  • Groen laserlicht
Aantal 95,00 85,00 U bespaart: 11%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Birdy HD2G handontvanger

Met de Birdy HD2G handontvanger kunnen gebruikers het laserlicht van lijn projectie lasers op grotere afstand met precisie ontvangen, de laser dient dan het licht uit te zenden tussen de 510 en 540 nm o.a. de Birdy CL360-3G zelfnivellerende multilijnlasers. De Birdy HD2G maakt lijnlaserdetectie mogelijk op afstanden tot 50m. En breidt de werking buiten uit, in omstandigheden met fel licht, of vangt de stralenbundel in de lucht op als er geen oppervlak is om de straal te zien. De LED-pijlindicatoren aan de voor-, zij- en achterkant maken de aflezing goed zichtbaar in een donkerdere omgeving. Met de volume regelbaar kan het audiosignaal naar wens worden ingesteld. Met de nauwkeurigheidsknop van de Birdy HD2G is  ± 1 mm. De Birdy HD2G ontvanger is voorzien van een ingebouwd waterpasniveau en wordt standaard geleverd met een kunststof baakklem.

Let op!:

Pas wel op met het bestellen van een handontvanger voor een lijnprojectie laser. Niet alle merken lasers kunnen samen werken met alle ontvangers. Zo is er een verschil in rood en groenlicht lasers, dit is eenvoudig te zien. Maar er zit ook verschil in de zendfrequentie van de laser. Wanneer een projectie lasers in de ontvangerstand staat, gaat het laserlicht op hoge snelheid knipperen. Een ontvanger voor een projectielaser heeft een bepaalde reikwijdte waarbinnen deze een frequentie kan ontvangen. Dit kan voor verschillende lasers afwijken. Als u het niet zeker weet of uw laser geschikt is voor deze ontvanger, neem dan contact met ons op of kom langs en probeer het uit.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Ontvangt laser kleur Groen (510-540 nm)
Soort laserlicht Projectie
Werktemperatuur -10°C tot +40° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Lengte ontvangst sensor 20 mm
Werkbereik 5 - 50 m
Nivelleernauwkeurigheid ± 1 mm
Display -
LED's Voor-, zij- en achterzijde
Stof- en spatwaterbescherming IP 54
Elektrische voeding 1 x 9 V Blok batterij
Gebruiksduur max >40 h
Gewicht 0,15 kg

Leveringsomvang
Nedo Acceptor X Green Handontvanger
Baakklem
1 x 9 V blok batterij
Meer binnen categorie: Birdy |  Meer binnen categorie: Projectielaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.