opc_loader
Service & reparatie

Spectra CR700

Artikelnr: CR700
Uit voorraad leverbaar

De Spectra CR700 ontvanger

Aflezing met pijlen en in millimeters

Combinatie hand- en machine ontvanger

Standaard geleverd met baakklem  en magneetbeugel

Laserkleur

  • Rood laserlicht
Aantal 610,00 499,00 U bespaart: 18%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Spectra CR700 Combi ontvanger met radio

De Spectra Precision CR700 combinatie laser handontvanger en machine ontvanger in één. De Spectra CR700 is perfect te gebruiken als handontvanger d.m.v. de meegeleverde baakklem op de laserbaak te monteren. Spectaal voor kleine graafmachines is er een sterke magneetklem meegeleverd, waardoor deze goed en eenvoudig te monteren is op de machine. Door de super heldere LED's (blauw, rood en groen) is de Spectra CR700 goed in de cabine af te lezen. De Spectra CR700 is het ideaale instapmodel voor machine ontvangers, met name voor minigraafmachines. De Spectra CR700 maakt gebruik van de gepatenteerde "light bar" -technologie die is opgenomen in de HL-familie van Spectra Precision-laserontvangers. Deze unieke technologie biedt meer accurate en consistentere resultaten dan traditionele methoden en heeft minder elektronische componenten, wat resulteert in de meest robuuste en betrouwbare laserontvanger die er is. Het is ook bij uitstek geschikt om in verticale toepassingen te werken voor het regelen van uitlijning. De LED's zijn zichtbaar op grote afstand en een verticaal "driftalarm" waarschuwt als de laser wordt gestoord. De Spectra CR700 heeft ook een digitale mm-aanduiring, waardoor er direct afgelezen kan worden hoeveel mm het verschil is t.o.v. de referentiehoogte, zonder de ontvanger op de baak heen en weer te hoeven schuiven.

Gradematch / Planelok en Fingerprint:

De Spectra CR700 heeft een radio zender ingebouwd, welke speciaal ontwikkeld is voor de Spectra LL300S, HV302 (G), GL4X2, GL6X2 en UL633 lasers. Met de radio verbinding zijn de volgende functies beschikbaar; Gradematch functie (automatisch hellingen uitrichten op de onvanger), Planelok (het laservlak blijft ontvanger volgen) en de Fingerprint functie (ontvanger is met radio verbining gekoppelt aan de laser, andere ontvangers kunnen de laser niet beinvloeden).

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Ontvangt laser kleur Rood
Soort laserlicht Rotatie
Werktemperatuur -10°C tot +40° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Lengte ontvangst sensor 180 mm
Ontvangsthoek 200°
Werkbereik >500 m
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,1 mm / ± 0,5 mm / ± 1 mm / ± 2 mm / ± 5mm / ± 10 mm / ± 25 mm
Display Voorzijde
LED's Voorzijde
Stof- en spatwaterbescherming IP 67
Elektrische voeding 3 x 1,5 V LR6 (AA)
Gebruiksduur max >60 h
Gewicht 0,47 kg

Leveringsomvang
CR700 Combi ontvanger
3 x 1,5 V LR6 (AA)
Baakklem
Magneetklem

Downloads:


Spectra CR700 gebruiksaanwijzing

Spectra CR700 brochure

Meer binnen categorie: Spectra |  Meer binnen categorie: Roterende laser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.