opc_loader
Service & reparatie

Baakklem

De meeste laser ontvangers hebben hun eigen type baakklem, soms lijken de klemmen erg op elkaar terwijl deze dan toch net iets anders is. Bij twijfel geven wij u graag advies, app bijvoorbeeld even een foto van de ontvanger waar de baakklem voor nodig is. Dit voorkomt verkeerde bestellingen en onnodig retourneren. Het is van groot belang dat de juiste klem op de handontvanger zit, dit voorkomt speling tussen ontvanger en baakklem, waardoor er afwijkingen ontstaan in de meting.

Resultaat:1
Resultaat:1

Bouwlasersonline.nl

Neem gerust contact met ons op, als er twijfel is in je beslissing, bij het kiezen van de correcte baakklem. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.