opc_loader
Service & reparatie

Handontvanger | Bouwlasersonline.nl

Handontvangers reageren op pulserend laser licht. Er zijn twee mogelijke laser licht bronnen. De roterende laser laat een laser straal rond draaien om een pulserend signaal af te geven aan een ontvanger. De projectie (lijn) laser laat de laser heel snel knipperen om dit resultaat te krijgen. Je laser moet wel de mogelijkheid hebben om in de pulserende stand te werken. Dit is vaak met een speciaal toetsje te realiseren met het symbool er op van een rechthoekig bergje. De ontvanger voor een projectie laser is niet te gebruiken bij een roterende laser en de ontvanger van een roterende laser niet bij een projectie laser.

Handontvangers voor roterende laser of projectielaser?

Bij een roterende laser is het zaak dat u er op let of het een groen of rood licht instrument is. De benodigde hand ontvanger dient met deze kleur licht overweg te kunnen. Verder is elk model te gebruiken. De hand ontvanger voor een projectie laser is vaak merk gebonden. Wij raden je dan ook aan om een ontvanger te kiezen van hetzelfde merk als de laser of neem beslist even contact met ons op.

Bouwlasersonline.nl

Wij raden je aan om voor de aanschaf van een ontvanger bedoeld bij een projectie lasers contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag en behoeden je graag voor een teleurstelling. In ons assortiment vind je Ada, Bosch en Spectra laser ontvanger.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.