opc_loader
Service & reparatie
NEDO bouwlaser

Nedo laser

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment met Nedo lijnlasers, Nedo rotatielasers, Nedo universele laser en ontvangers en accessoires. De Nedo lasers staan bekend om hun hoge kwaliteit. 

Meettechniek made in Dornstetten

Sinds 115 jaar staat de merknaam Nedo voor kwalitatief hoogwaardige en intelligente meettechniek made in Dornstetten. Landmeetkundigen en bouwtechnici in meer dan 100 landen vertrouwen dagelijks bij de meest uiteenlopende meetwerkzaamheden op producten van Nedo. Professionals zijn enthousiast over de kwaliteit, betrouwbaarheid en de robuustheid van onze producten

Bouwlasersonline.nl

Wij raden je aan om voor de aanschaf van een Nedo laser of Nedo ontvanger contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag en behoeden je graag voor een teleurstelling. Wij beschikken over een eigen professionele serviceafdeling waar we u graag persoonlijk advies geven.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.