opc_loader
Service & reparatie

Bosch GTC 400 C

Artikelnr: 0.601.083.101

De Bosch GTC 400C warmtebeeldcamera

  Zeer gevoelige warmte sensor < 0.05°C

  Hoge resolutie display

  Dual Power System 12V accu of batterijen

Aantal 999,00 950,00 U bespaart: 5%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

Verzendmethode
Bezorgkosten:
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

De Bosch GTC 400C warmtebeeldcamera

De warmtebeeldcamera Bosch GTC 400 C Professional meet en visualiseert temperatuurverschillen binnen enkele seconden en legt de resultaten eenvoudig vast. De Bosch Measuring Master-app documenteert en brengt gemeten waarden snel over. Intelligente picture-in-picture technologie legt gedetailleerde echte beelden en warmtebeelden over elkaar (19.200 PX), wat resulteert in een hoogwaardig beeld en een duidelijke lokalisatie van temperatuurverschillen. Met het Dual Power System zijn zowel een 12 V LI-ION-accu als gewone alkalinebatterijen geschikte voedingen. De Bosch GTC 400 C warmtebeeldcamera is ideaal voor het inspecteren van isolatie, verwarmingssystemen, warmtestroming en voor het opsporen van oververhitte onderdelen. De slimme GTC 400 C Professional is perfect om een groot aantal professionals in elke projectfase te ondersteunen: van besprekingen met klanten door duidelijke beelden van de situatie te laten zien tot voorbereidende werkzaamheden zoals controleren waar buizen/kabels zijn geïnstalleerd, met behulp van projectdocumentatie en zelfs vervolgwerkzaamheden.

Garantie:

Voor al het professionele blauwe elektrisch gereedschap geldt een garantie van 3 jaar, mits de aankoop binnen 4 weken geregistreerd is op www.bosch-professional.com/nl/nl/service/garantie.
Uitgesloten daarvan zijn industriële accuschroevendraaiers, hoogfrequentie- en persluchtgereedschap, accupacks, oplaadapparaten en bijgeleverde accessoires.
Voor professionele Bosch Lithium-Ion-accu's is een 2 jaar accu premium service, mits het artikel binnen 4 weken na aankoop is geregistreerd.

Specificaties

Specificaties:

Nauwkeurigheid < 0.05°C
Aantal meetpunten 19200
Themperatuurbereik –40°C tot 400°C
Meet afstand 0,1 tot 5,0 m
Grootte display 3,5"
Opslagcapaciteit Intern  (± 500 foto's *.jpg)
Gegevensoverdracht microUSB, WiFi
Stroomvoorziening 4 x AA batterij of 12V Li-ion accu
Gewicht 0,5 kg

Leveringsomvang:

Bosch GTC 400 C
1 x Accu GBA 12V 1.5Ah
Snellaadapparaat GAL 1230 CV
USB kabel
L-boxx met inlay
Meer binnen categorie: Bosch |  Meer binnen categorie: Warmtebeeld camera

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.