opc_loader
Service & reparatie

Warmtebeeld camera | Bouwlasersonline.nl

Een thermografische camera (ook wel infraroodcamera of warmtebeeldcamera of warmtebeeldcamera genoemd) is een apparaat dat een beeld maakt met behulp van infraroodstraling, vergelijkbaar met een gewone camera die een beeld vormt met zichtbaar licht. In plaats van het bereik van 400-700 nanometer van de camera voor zichtbaar licht, zijn infraroodcamera's gevoelig voor golflengten van ongeveer 1.000 nm (1 μm) tot ongeveer 14.000 nm (14 μm). De praktijk van het vastleggen en analyseren van de gegevens die ze leveren, wordt thermografie genoemd.

Resultaat:1
Resultaat:1

Welke warmetbeeld camera heb ik nodig?

Er zijn veel keuzes in infraroodcamera's voor elk doel / budget is er een passende camera. Thermografie vindt vele andere toepassingen. Brandweerlieden gebruiken het bijvoorbeeld om door rook heen te kijken, mensen te vinden en hotspots van branden te lokaliseren. Met warmtebeeldtechniek lokaliseren onderhoudstechnici van elektriciteitsleidingen oververhitte koppelingen en onderdelen. Waar thermische isolatie kapot gaat, kunnen bouwtechnici hittelekken zien om de efficiëntie van het koelen of verwarmen van airconditioning te verbeteren. Zo kunnen zei ook snel koudebruggen en lekkages ontdekken. Graag helpen wij u om de passende wartmebeeld camera voor u werkzaamheden te zoeken.

Bouwlasersonline.nl

Onze kennis van zaken zullen je een juiste keuze doen maken. Neem daarom als het je niet duidelijk is beslist contact met ons op. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.