opc_loader
Service & reparatie

mEssfix

Artikelnr: FX80111
Uit voorraad leverbaar

Nedo mEssfix

Gemaakt in zwitserland

Leverbaar in 3 en 5m

Standaard met hoes

Messfix

  • 3m (F380112)
  • 5m (F580111) + €50,00
Aantal 265,00 225,00 U bespaart: 15%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Nedo mEssfix

Nedo mEssfix heeft als telescopische meetstok voor het meten van binnenwerkse maten al tig keren bewezen wat ie waard is. Meten is zeer eenvoudig; simpelweg de mEssfix plaatsen, uittrekken en meteen kan de maat gemakkelijk op het analoge display worden afgelezen. Een op de buitenste buis gemonteerde combilibel vereenvoudigt het meten zowel in verticale alsook in horizontale positie. De ingebouwde metalen meetband en het uiterst stabiele opwikkelmechanisme zijn ook bestand tegen extreme belastingen en garanderen te allen tijde nauwkeurige meetresultaten. Dankzij het eenvoudige gebruik, de betrouwbaarheid en de robuustheid is de Nedo mEssfix in de meest uiteenlopende ambachtelijke beroepen, zoals in de kozijnenbouw of in de interieurbouw, onmisbaar geworden. De telescopische elementen van robuuste aluminium vierkanten profielen, robuuste displayhuis en uiterst stabiel opwikkelmechanisme maakt de mEssfix ideaal voor het intensieve gebruik op de bouw. Alle mEssfix-apparatuur wordt gemaakt in zwitserland en voldoet aan de tolerantieklasse II ΔI=0,3+0,2∙L(m). De Nedo mEssfix is er in 2 verschillende lengte; 3 (F380112) en 5 meter (F580111). Standaard geleverd met beschermhoes.

Specificaties

Specificaties:

Lengte 3m 5m
Meetbereik 0,7 - 3,00m 1,07 - 5,00m
Lente ingeschoven 0,7 m 1,07 m
Aflezing mm
Gewicht 1,1 kg 1,7 kg
Meer binnen categorie: Nedo |  Meer binnen categorie: Telescopische meetstok

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.