opc_loader
Service & reparatie

Inspectie camera | Bouwlasersonline.nl

Een inspectiecamera maakt deel uit van de borescope-familie. De borescope werd in 1960 voor het eerst uitgevonden, de originele uitvinding is gemaakt met een smalle starre buis waar de gebruiker naar beneden kon kijken om in kleine of krappe ruimtes te kijken. Na veel doorontwikkeling van de borescope is de endoscoop ontstaan, welke in eerste instantie is ontworpen voor artsen om in inwendig onderzoek te doen op het menslijk lichaam zonder te moeten snijden. Later is de endoscoop doorontwikkeld om gebruikt te worden als inspectiecamera  om achter een muur te kijken. Door deze ontwikkelingen verscheen uiteindelijk de moderne video inspectiecamera - ontworpen voor vele beroepen in de bouw en renovatie.

Resultaat:1
Resultaat:1

Welke inspectie camera heb ik nodig?

Er zijn diiverse soorten inspectie camera's te krijgen, er zijn een aantal belangrijke critria waarop gelet dient te worden; Camerakop diameter, beeld resolutie, beweegbare camera tip, verlichting en de focus afstand

Bouwlasersonline.nl

Onze kennis van zaken zullen je een juiste keuze doen maken. Neem daarom als het je niet duidelijk is beslist contact met ons op. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.